λοι μας σίγουρα έχουμε αναρωτηθεί: «ποια παπούτσια πρέπει να φορέσω;» ή « ποια είναι τα απαραίτητα παπούτσια που θα πρέπει να έχω στην ντουλάπα μου;»
Υπάρχουν τόσες πολλές περιστάσεις στις οποίες θα πρέπει να φορέσουμε και τα κατάλληλα παπούτσια!
Κατά την γνώμη μου αν θέλεις να είσαι σωστός &  εντυπωσιακός καλύτερα να επιλέξεις την καλύτερη ποιότητα από κάθε παπούτσι ώστε να τα φοράς πολλά χρόνια και θα δεις ότι αξίζει να δώσεις κάτι παραπάνω.
Και τώρα στο κυρίως θέμα.
Αυτά είναι παπούτσια που θα πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου!


Α) ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΡΑΔΙΝΕΣ ΕΞΟΔΟΥΣ
Για τις βραδινές σου εξόδους (π.χ για ένα ποτό, ή για φαγητό) θα χρειαστείς ένα κλασικό, κομψό και άνετο ζευγάρι δερμάτινα παπούτσια,σε ένα σκούρο μπλε χρώμα, μαύρο ή σκούρο καφέ (και το ταμπά είναι φανταστικό).
Σε συμβουλεύω να το συνδυάσεις με ένα σακάκι τουίντ και σκούρο τζιν και να δεις ότι θα κλέψεις τις εντυπώσεις!





Β) ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΓΙΑ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ
 Αν είσαι από την αθλητικός τύπος ή απλά περπατάς πολύ κατά την διάρκεια της ημέρας, τότε ένα καλό ζευγάρι αθλητικά παπούτσια, είναι απαραίτητο. Τα λάθος παπούτσια μπορεί να σου προκαλέσουν πόνο στην πλάτη και στα γόνατα. Εάν σχεδιάζεις πεζοπορία ή ένα Σαββατοκύριακο εκτός πόλης στην βαλίτσα σου θα πρέπει να έχεις ένα καλό ζευγάρι αθλητικά συνδυασμένα με φόρμα ή τζιν παντελόνι.






Γ) ΑΝΕΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ TYΠΟΥ ALL STAR
Ένα (τουλάχιστον) ζευγάρι starακια θα πρέπει να υπάρχει στην ντουλάπα σου και ΦΥΣΙΚΑ το ένα οπωσδήποτε θα είναι μαύρο! Ταιριάζει με τα πάντα σχεδόν και δεν θα πάψει ποτέ να βρίσκεται στην μόδα!




Δ) ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ
Ένα ζευγάρι ωραία μαύρα ή καφέ επίσημα παπούτσια είναι σίγουρα μια καλή επένδυση και μπορείς να φοράς στο γραφείο (αν ο ενδυματολογικός κώδικας στην εργασία το επιβάλει) ή σε επίσημες εκδηλώσεις, όπως γάμους, βαφτίσια μέχρι και δεξιώσεις.
Τα ιδανικά για τέτοιες περιστάσεις είναι τα μαύρα ή καφέ από γυαλιστερό δέρμα




Ε) ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ
 Οι παντόφλες είναι εξαιρετικά υποτιμημένες! Ένα όμορφο ζευγάρι με επένδυση από μαλακό μαλλί προβάτου, θα  σε κρατήσει ζεστό τις κρύες νύχτες του χειμώνα αλλά θα κάνεις και καλή εντύπωση στο άλλο σου μισό!



ΣΤ) ΜΠΟΤΑΚΙΑ
Κάθε άνδρας πρέπει να έχει ένα ζευγάρι καλές μπότες. Πρώτα απ 'όλα θα σε βολέψουν όταν η θερμοκρασία αρχίζει να πέφτει και είναι σίγουρο ότι θα κρατήσει ζεστά τα ποδαράκια σου. Ένα ζευγάρι δερμάτινες μπότες (εγώ προτιμώ τις καστόρινες) με παχιά σόλα είναι ότι  χρειάζεσαι για τον κρύο χειμώνα και τις βροχερές ημέρες. Μαύρες ή καφέ, καστόρινες ή από γυαλιστερό δέρμα, οι μπότες είναι διαχρονικές και θα σε βγάζουν ασπροπρόσωπο!

  Μπορείς να ψάξεις και να βρεις ανατομικά στυλάτα παπούτσια από 100% σε πάρα πολύ καλές τιμές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube