ΤΟ ΝΕΟ ΤΡΕΙΛΕΡ ΤΟΥ ''SPECTRE'' EINAI TO EΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ



ρία χρόνια μετά την τεράστια επιτυχία του «Skyfall» (2012), ο Ντάνιελ Κρεγκ επιστρέφει σε μία νέα περιπέτεια ως Μποντ...Τζειμς Μποντ.Το ''Spectre'' είναι η 24η περιπέτεια του πράκτορα 007 και αυτή τη φορά μεταφέρει τη δράση στο Μεξικό, την Ιταλία, το Λονδίνο και τις  Άλπεις.Εκτός φυσικά από τον Ντάνιελ Κρεγκ θα δούμε την Μόνικα Μπελούτσι, την Λεά Σεντού, τον Ραλφ Φάινς και τον Κριστόφ Βαλτς στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, και για τελευταία φορά υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του του βραβευμένου με Όσκαρ Σαμ Μέντες.




















Η ιστορία έχει ως εξής: ένα αποκρυπτογραφημένο μήνυμα από το παρελθόν του Μποντ θα τον στείλει στα χνάρια της εξιχνίασης μιας μοχθηρής επιχείρησης. Ενώ η «Μ» πολεμά με τις πολιτικές υπερδυνάμεις, ώστε να κρατήσει ζωντανή την μυστική υπηρεσία, ο James Bond ξεδιπλώνει τα στρώματα της απάτης για να ανακαλύψει την φριχτή αλήθεια που κρύβεται πίσω από το Φάντασμα (Spectre).


Ο Σαμ Μέντες δήλωσε: «Οι λόγοι που κάνω τη δεύτερη Bond ταινία είναι ίδιοι με τους λόγους που θα έκανα οποιαδήποτε ταινία για να είμαι ειλικρινής, και έχουν να κάνουν καθαρά με την ιστορία. Και σ’ αυτή την περίπτωση, με το Spectre,έχουμε μία ταινία που βασίζεται αποκλειστικά στον Bond, ο οποίος βρίσκεται σε αποστολή από την πρώτη στιγμή. Επίσης, πραγματεύεται το αν πρέπει ή όχι να ακολουθήσει ο Bond τη ζωή που έκανε πάντα, για το αν μετράει σ’ αυτό που κάνει και αν θα συνεχίσει ή όχι. Εσείς θα πρέπει να έρθετε να δείτε την ταινία για να το ανακαλύψετε.»
Στο «Spectre» πρωταγωνιστούν επίσης οι: Christoph Waltz, Andrew Scott, Naomie Harris, Ben Whishaw, Dave Bautista. Η ταινία αναμένεται να κάνει παγκόσμια πρεμιέρα, στο Λονδίνο, στις 26 Οκτωβρίου ενώ στις Ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015 σε διανομή της Feelgood Entertainment.
Ανυπομονούμε να δούμε την νέα περιπέτεια του Τζέιμς Μποντ, αλλά και την θεά Μόνικα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube