BΕVERLY HILLS 90210: Η ΤΗΛΕΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ «LIFETIME» ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΥΛΙΚΗ ΣΕΙΡΑ!


 δεκαετία του 1990 επιστρέφει όχι μόνο στην μουσική και την μόδα αλλά και στην μικρή οθόνη, και γιατί όχι άλλωστε...
Τον Οκτώβριο του 2015 συμπληρώνονται 25 χρόνια (σαν χθες μου φαίνεται) από τη μέρα που πρωτογνωρίσαμε την παρέα του Beverly Hills.Το τηλεοπτικό δίκτυο Lifetime έχει ήδη έτοιμη την δίωρη τηλεταινία με θέμα όλα όσα συνέβαιναν στα παρασκήνια της υπερεπιτυχημένης νεανικής σειράς της δεκαετίας του '90 και πιο συγκεκριμένα στις τέσσερις πρώτες σεζόν.




Ήρθε η ώρα να μάθουμε για τις πραγματικές κόντρες, τους έρωτες, τις φιλίες της πιο λατρεμένης τηλεοπτικής παρέας. που για δέκα χρόνια καθήλωσε τους νέους της εποχής.


H τηλεταινία θα έχει τον τίτλο «The Unauthorized Beverly Hills 90210 Story» (θα προβληθεί στις 3/10/15) και θα είναι η τρίτη -μέχρι τώρα- από μια σειράς ταινιών του Lifetime με αντίστοιχο θέμα, όπως το «The Unauthorized Saved by the Bell Story» (προβλήθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο), το «The Unauthorized Full House Story» (θα προβληθεί στις 22/8/15) ενώ αμέσως μετά την ταινία για το Beverly Hills 90210 θα ακολουθήσει το «The Unauthorized Melrose Place Story».

(οι ηθοποιοί της τηλεταινίας θυμίζουν αρκετά το καστ της πρωτότυπης σειράς)
Για την ιστορία, το σενάριο του «Beverly Hills 90210» ίσως και να είχε μείνει στο συρτάρι του παραγωγού Αaron Spelling ( Charlie's Angels,  The Love Boat, Dynasty, 7th HeavenCharmed) αν η κόρη του Tori (η Donna Martin στη σειρά) δεν το είχε ανακαλύψει!!!









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube