H Βασίλισσα της ποπ έγινε 57 ετών και γιορτάζοντας τα γενέθλια με τους φίλους και τα τέσσερα παιδιά της.
Η ηλικία είναι μόνο ένας αριθμός και η Μαντόνα αποδεικνύει ότι η ψυχή μετράει και η εσωτερική ζωντάνια.Το 2015 ήταν η χρονιά της, με τον τελευταίο της δίσκο να είναι ένας από τους καλύτερους της μέχρι τώρα αλλά και ένας από τους καλύτερους ποπ δίσκους της χρονιάς, και μια περιοδεία που θα ξεκινήσει σύντομα!
Η Μαντόνα συνεχίζει να αφορά, να προκαλεί, να γράφει καλά ποπ τραγούδια, να λατρεύεται και να εμπνέει το κοινό της...




Ο 9χρονος David (τον υιοθέτησε με τον πρώην σύζυγο της Guy Ritchie), η 9χρονη Mercy James (την υιοθετησε το 2009), η 18χρονη Lourdes (καρπός του έρωτα της με τον Carlos Leon) και o 15χρονο Rocco ( από τον γάμο της με τον Ritchie) λατρεύουν την μητέρα τους και πέρασαν τέλεια στο μοναδικό πάρτι της Madge.






Οι καλεσμένοι ήταν ντυμένοι με έμπνευση από τους τσιγγάνους, όπως ήταν και το θέμα του πάρτι, στο μπαρ υπήρχε  ένα τεράστιο ''Μ''το οποίο θύμιζε φωτεινή μαρκίζα καμπαρέ, ενώ η τούρτα ήταν εμπνευσμένο από τον νέο της δίσκο ''Rebel Heart''.




H Madonna την ημέρα των γενεθλίων της (16/8) ανέβασε και μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της με τον πρώτο της σύζυγο Sean Penn (που ποτέ δεν ξεπέρασε τον χωρισμό τους), ο οποίος είχε τα γενέθλια του στις (17/8).







Πριν δυο εβδομάδες οι γιοι της με τον Guy Ritchie παρευρέθησαν στον γάμο του πατέρα τους με το 33χρονο μοντέλο Jacqui Ainsley. Αν και ο  Rocco σηκώθηκε και έβγαλε λόγο για τους νεόνυμφους, όπως δήλωσε ο Guy δεν ήταν σε κατάσταση ώστε να τον θυμάται τα λόγια του γιου του!


Ένα από τα δώρα πήρε η Μαντόνα είναι ένα χαριτωμένο σκυλάκι!
Να σε χαιρόμαστε ''Material Girl'' και πάντα επιτυχίες!







          Διάβασε το αφιέρωμα στην Μαντόνα εδώ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube