ΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ WHITNEY HOUSTON;



ρία χρόνια μετά από τον θάνατο της λατρεμένης (όσο λίγες τραγουδίστριες) Γουίτνεϊ Χιούστον, κάποιος ετοιμάζει την «επιστροφη» της!Σύμφωνα με το ''Vanity Fair'' η κουνιάδα (παντρεμένη με τον ετεροθαλή αδελφό της Gary της Whitney) & μάνατζερ της τραγουδίστριας, Pat Houston, έδωσε στον Έλληνα δισεκατομμυριοούχο Άλκη Δαυίδ -η περιουσία του οποίου το 2012 άγγιζε τα 1,7 δισ. δολάρια- την άδεια να δημιουργήσει το ολόγραμμα της Χιούστον.
 Άλκης Δαυίδ
Η περίπτωση της Whitney δεν θα είναι η πρώτη, με τον ίδιο τρόπο έχουν «ζωντανέψει» την Selena, τον Tupac Shakur τρία χρόνια πριν, τον Μichael Jackson σε μουσικά βραβεία, σύντομα και την Billie Holiday στο ''Apollo Theater'' ενώ αντίστοιχα σχέδια υπάρχουν και για τον «βασιλιά» Έλβις Πρίσλεϊ.
Το ολόγραμμα θα είναι έτοιμο το 2016 και η εταιρεία του επιχειρηματία, ''Hologram USA'' θα διαχειρίζεται το ολόγραμμα της Χιούστον σε συνεργασία με την οικογένεια της και την FilmOn Studios ( μάντεψε...και αυτή στον Δαυίδ ανήκει)!
Ο Ελληνοκύπριος  Αλκης Δαυίδ έχει γεννηθεί στην πόλη Λάγος της Νιγηρίας και η οικογένειά του κατάφερε να  δημιουργήσει τεράστια περιουσία της χάρη στα εργοστάσια εμφιάλωσης Coca-Cola που κατείχε σε 28 χώρες! 
Ας ελπίσουμε ότι θα αξίζει τον κόπο...
Pat Houston

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube