«HAIL,CAESAR»: H NEA ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ TAINIA TΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΚΟΕΝ ΘΥΜΙΖΕΙ ΠΑΛΙΟ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ!


ι αδερφοί Joel & Ethan Coen επιστρέφουν με την ταινία «Hail, Caesar» και μ' ένα καστ μεγάλων πρωταγωνιστών ταξιδεύοντας μας πίσω στον χρόνο και στο Hollywood της δεκαετίας του 1950.
Στην ταινία παρακολουθούμε την ζωή του Eddie Mannix (Josh Brolin), ενός εργαζόμενου της εταιρείας MGM ο οποίος θα πρέπει να λύσει τα προβλήματα τα οποία προκύπτουν κατά την διάρκεια των γυρισμάτων και όχι μόνο. 

Ο τυχοδιώκτης χωρίς ηθικούς φραγμούς Ε.Mannix ξεκίνησε ως υπάλληλος σε λούνα παρκ και κατάφερε να γίνει αντιπρόεδρος της MGM (Metro Goldwyn Mayer) ενώ πρωταγωνίστησε σε μια από τις πιο χρυσές περιόδους του κινηματογράφου.

Ο George Clooney υποδύεται έναν μεγάλο σταρ της εποχής που γυρίζει την ταινία «Hail Ceasar» και πέφτει θύμα απαγωγής. Εκεί επεμβαίνει ο Ε.Mannix, ο ρόλος του οποίου είναι να κρατήσει μακριά από την υπόθεση τα Μ.Μ.Ε.

H S.Johansson υποδύεται μια ηθοποιό που ξαφνικά μένει έγκυος, καθώς η ταινία της είναι έτοιμη να μπει στην παραγωγή. 

Στην ταινία θα δούμε πολύ μεγάλα ονόματα του σινεμά, όπως τον J.Brolin, την S.Johansson, τον R. Fiennes, τον C.Tatum, τον Christophe Lambert, την T.Swinton και φυσικά τον G.Clooney.  
Η πρεμιέρα της ταινίας έχει προγραμματιστεί για τις 5 Φεβρουαρίου του 2016.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube