SUPER BOWL 50: ΤΟ ΘΕΑΜΑΤΙΚΟ ΣΟΟΥ ΤΗΣ BEYONCE, ΤΩΝ COLDPLAY & ΤΟΥ BRUNO MARS! ΜΑΓΕΨΕ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΗΣ Η LADY GAGA ΟΤΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ.



ο αθλητικό γεγονός της χρονιάς για την Αμερική είναι ο τελικός του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, δηλαδή το Superbowl, που φέτος έκλεισε τα πενήντα του χρόνια. Οι Denver Broncos επικράτησαν των Carolina Panthers με σκορ 24-10 κατακτώντας το τρίτο Super Bowl στην ιστορίας τους!








Σημαντικό ρόλο φυσικά παίζει και το σόου στο ημίχρονο, όπου οι σούπερ σταρς δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό.Φέτος τον εθνικό ύμνο τραγούδησε εκπληκτικά η Lady Gaga μαγεύοντας το κοινό.Μια ερμηνεία ισάξια με εκείνη της Whitney Houston στο Super Bowl του 1991.Οι θεατές εκτός από την σπουδαία φωνή της τραγουδίστριας θαύμασαν και το κατακόκκινο κοστούμι Gucci που επέλεξε να φορέσει.


















Στον φετινό τελικό την παράσταση έκλεψε η Beyonce, η οποία εμφανίστηκε φορώντας ένα κοστούμι (μαύρο κορμάκι και δερμάτινο τζάκετ) των  Dsquared2, ως φόρο τιμής στο μεγάλο της ίνδαλμα, τον Βασιλιά της ποπ, Μάικλ Τζάκσον. Έκτος από την Queen Βey τραγούδησε ο εκπληκτικός Bruno Mars και οι υπέροχοι Coldplay.





























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube