O ALEXANDER SKARSGARD ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΤΑΡΖΑΝ



ι περισσότεροι από μας είχαμε λατρέψει στα παιδικά μας χρόνια την ιστορία του Tarzan.Το 2016 ο θρυλικός ήρωας επιστρέφει με νέα ταινία στην μεγάλη οθόνη μετά από πολλές δεκαετίες.Αυτή τη φορά με πρωταγωνιστή τον Alexander Skarsgård και σκηνοθέτη τον David Yates, που έχουμε θαυμάσει σε ταινίες της σειράς «Harry Potter» (Harry Potter and the Order of the Phoenix, Harry Potter and the Half-Blood Prince, Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 1 & 2).

Η ταινία είναι βασισμένη στο βιβλίο του Edgar Rice Burroughs, με την ιστορία να μας είναι γνωστή και να έχει ως θέμα την ζωή ενός μικρού αγοριού το οποίο μεγάλωσε στη ζούγκλα παρέα με άγρια ζώα.


Το στοιχείο που κάνει την διαφορά στη νέα ταινία είναι στο ότι ξεκινά η ιστορία ύστερα από την μετάβαση του Ταρζάν στο Λονδίνο, όπου επιστρέφει στις ρίζες του ως Λόρδος του Greystoke!

Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που ο άνδρας γνωστός και ως Tarzan (Α.Skarsgård), άφησε τις ζούγκλες της Αφρικής πίσω του για μια αριστοκρατική ζωή ως John Clayton III, Lord Greystoke, μαζί με την αγαπημένη του σύζυγο Jane (Μ.Robbie) στο πλάι του. 


Τώρα προσκαλείται να επιστρέψει στο Κονγκό για να υπηρετήσει σαν πρέσβης εμπορίου για το Κοινοβούλιο, χωρίς να γνωρίζει όμως ότι χρησιμοποιείται σαν πιόνι σε ένα θανάσιμο παιχνίδι απληστίας και εκδίκησης, που έχει σχεδιάσει ο Βέλγος Captain Leon Rom (Waltz).

 Όμως αυτοί που βρίσκονται πίσω από αυτό το δολοφονικό σχέδιο, δεν έχουν ιδέα για αυτό που πρόκειται να απελευθερώσουν.


Εκτός από τον Alexander Skarsgård πρωταγωνιστούν οι:  Margot Robbie, Samuel L. Jackson, John Hurt , Christoph Waltz, Djimon Hounsou, Ella Purnell, Casper Crump, Simon Russell Beale, Lasco Atkins, Mark Preston & Rory J. Saper.
Για το στούντιο δεν ήταν μόνο δύσκολη η επιλογή του κατάλληλου ηθοποιού για τον Ταρζάν, αλλά και το ποια θα υποδυθεί την συντρόφου του Τζέιν.Πριν καταλήξουν στην Μαργκό Ρόμπι είχαν ακουστεί και τα ονόματα των Έμα Στόουν και Τζέσικα Τσάστεϊν.
O Ταρζάν έκανε την πρώτη του εμφάνιση to 1912 στo μυθιστόρημα «O Ταρζάν των Πιθήκων» του Έντγκαρ Ράις Μπάροουζ και ακολούθησαν 23 ακόμα βιβλία.



Την ταινία «Ο Θρύλος του Ταρζάν» ( « The Legend of Tarzan » ) της Warner Bros θα την δούμε στις Ελληνικές αίθουσες στις 7 Ιουλίου 2016, σε 2D και 3D, από την Tanweer.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube