ΤΟ ΝΤΟΥΕΤΟ ΤΗΣ CHRISTINA AGUILERA ΜΕ ΤΟ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ WHITNEY HOUSTON ΓΙΑ ΤΟ «THE VOICE» ΚΑΙ Η ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΘΡΥΛΙΚΗΣ ΝΤΙΒΑΣ!

https://happycity-blog.blogspot.gr/2016/05/christina-aguilera-whitney-houston-voice.html

αγαπημένη ποπ σταρ με την θειική φωνή, Christina Aguilera μπορεί να σχεδίαζε να παρουσιάσει ένα αφιέρωμα στη Whitney Houston στο «The Voice» (όπου και είναι κριτής), όμως τα πράγματα άλλαξαν. 
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή...
H Christina τραγούδησε μαζί με το ολόγραμμα της θρυλικής ντίβας και το βιντεοσκοπημένο υλικό της διέρρευσε στο διαδίκτυο, προκαλώντας πολλές αρνητικές αντιδράσεις στους θαυμαστές & την οικογένεια της  Houston. Το ολόγραμμα όντως δεν μοιάζει ιδιαίτερα στην τραγουδίστρια με αποτέλεσμα να ακυρωθεί η προβολή του ντουέτου στον τελικό της 10ης σεζόν του «The Voice».

Δείτε ακόμη: ΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ WHITNEY HOUSTON;


Η Pat Houston, η κουνιάδα και εκτελέστρια της περιουσίας της Whitney, δήλωσε στον Kevin Frazier από το ET, πως φάνηκε στην οικογένεια συγκινητικό να παρουσιαστεί το ολόγραμμα Whitney Houston στο σόου του NBC και να τραγουδήσει με την Christina Aguilera, όμως αφού είδαν προσεκτικά το βίντεο, αποφάσισαν πως το ολόγραμμα δεν ήταν έτοιμο να βγει στον αέρα. 
Όπως είπε η Pat, «τα ολογράμματα είναι νέα τεχνολογία και χρειάζονται χρόνο για να τελειοποιηθούν και πως ειδικά για μεγάλους καλλιτέχνες θα πρέπει να είναι τέλεια». 

Τέλος μίλησε για το πόσο πολύ σέβονται και εκτιμούν της Aguilera, και πως ήταν άψογη στην ερμηνεία της!

Δείτε ακόμη: Αφιέρωμα στην Whitney Houston





Κατά την γνώμη μου η κίνηση τους ήταν απόλυτα σωστή από την στιγμή που το αποτέλεσμα δεν ήταν (αντικειμενικά) επιτυχημένο. 

Δες το βίντεο και βγάλε το δικό σου συμπέρασμα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube