Η VICTORIA BECKHAM ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΠΩΣ ΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ ΤΩΝ «SPICE GIRLS»!

https://happycity-blog.blogspot.gr/2016/05/victoria-beckham-spice-girls.html

Victoria Beckham βρέθηκε στην Εθνική Πινακοθήκη στο Λονδίνου για τα 100α γενέθλια του περιοδικού «Vogue» και έκανε κάποιες αποκαλύψεις για την περίοδο που ήταν μέλος του πιο επιτυχημένου γυναικείου συγκροτήματος, των «Spice Girls». Η σχεδιάστρια είπε πως συνήθιζαν να κλείνουν το δικό της μικρόφωνο, αφήνοντας τα υπόλοιπα τέσσερα κορίτσια (Emma Bunton, Mel B, Mel C & Geri Halliwell) του γκρουπ να τραγουδούν!



«Είμαι όμως αυτή που γέλασε τελευταία και τώρα το μικρόφωνό μου είναι ανοιχτό και αληθινό», είπε η κυρία Beckham.

Η 42χρονη Victoria μπορεί να μην τραγουδούσε, όμως είχε τον μεγαλύτερο προϋπολογισμό για τα ρούχα τα οποία φορούσε το διάστημα που βρισκότανε στις «Spice Girls»

 
«Ήμουν πάντα εκείνη που αγαπούσε & παρακολουθούσε την μόδα. Οπότε με βόλευε πολύ που τα κορίτσια ντύνονταν δωρεάν επειδή ήταν χάλια, και έτσι έμενε το budget για να μπορώ να αγοράζω τα Gucci μου», είπε χαρακτηριστικά η ίδια.

Ακόμη και στην ταινία τους «Spice World», ήταν σαφές ότι η Μπέκαμ είχε πάντα μια ιδιαίτερη σχέση με τη μόδα. «Σίγουρα θα πρέπει να είναι πραγματικά δύσκολο για σένα Βικτώρια, ξέρεις, να προσπαθείς να αποφασίσεις για το αν θα φορέσεις το μικρό Gucci φόρεμα, το μικρό Gucci φόρεμα ή το μικρό Gucci φόρεμα», είχε πει η Mel C χαριτολογώντας στην ταινία. 

Η Βικτώρια δήλωσε πως όταν τ' άλλα κορίτσια διασκέδαζαν και πηδούσαν αυθόρμητα πάνω στα τραπέζια, εκείνη πάντα έλεγχε αν τα τραπέζια θα κατέρρεαν. «Ήμουν πάντα η πιο λογική», είπε.

  
Η Posh Spice ήταν πάντα η πιο «αθόρυβη» από τα υπόλοιπα κορίτσια του γκρουπ, κατάφερε όμως με το πάθος της για την μόδα να γίνει μια απίστευτα επιτυχημένη σχεδιάστρια, με πολλές σταρς να φοράνε τις δημιουργίες της στο κόκκινο χαλί.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube