Η KIM KARDASHIAN ΣΤΟ ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ GQ

https://happycity-blog.blogspot.gr/2016/06/kim-kardashian-gq.html

35χρονη Kim Kardashian West έγινε γνωστή από το «σπιτικό» πορνό της, το ριάλιτι σόου (όπου συμμετέχει μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια τσίρκο), τις δεκάδες πλαστικές επεμβάσεις σε πρόσωπο & σώμα και φυσικά της ολόγυμνες φωτογραφήσεις της! Άλλωστε κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα, να (ξε)πουλάει τον εαυτό της!
Το Αμερικανικό ανδρικό περιοδικό GQ επέλεξε την βασίλισσα των γυμνών selfies Kim K, για το δέκατο του επετειακό τεύχος με θέμα «Love, Sex & Madness» και εκείνη πόζαρε με ελάχιστο μακιγιάζ και όπως πάντα με ελάχιστα (έως καθόλου) ρούχα.



Στο κείμενο που υπογράφει η Caity Weaver, θα μάθεις όλα όσα δεν ξέρεις για τη σχέση της Kim με τον Kanye, τι συνέβη στην υπόθεση του O.J. Simpson (παίκτης Αμερικανικού ποδοσφαίρου), όπως η σέξυ celebrity τα θυμάται τότε που ο δικηγόρος πατέρας της υπερασπιζόταν τον πρωταθλητή που κατηγορήθηκε για τη δολοφονία της δεύτερης συζύγου του, Nicole Brown Simpson και του φίλου της Ronald Goldman.

O Simpson πάντως απαλλάχθηκε από το δικαστήριο, λόγω αμφιβολιών. Τον Σεπτέμβριο του 2007, συνελήφθη στο Λας Βέγκας, κατηγορήθηκε για απάτες, ένοπλη ληστεία και απαγωγή. Το 2008 κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε σε κάθειρξη 33 ετών, με ελάχιστη έκτιση ποινής τα 9 χρόνια, χωρίς αναστολή, ενώ σήμερα, βρίσκεται έγκλειστος στις φυλακές Lovelock στη Νεβάδα και δουλεύει στο γυμναστήριο της φυλακής ως διαιτητής στα παιχνίδια μπάσκετ μεταξύ των φυλακισμένων, ενώ είναι προπονητής και σε μια ομάδα softball.

Ειλικρινά τώρα, ποιος νοιάζεται, για το τι θα πει η 
ΚK με την σχεδόν παιδική φωνή της;
Το θέμα είναι να δείξει τα ΤΕΡΑΣΤΙΑ οπίσθια, τις θηλές και το αιδοίο της κάποιες φορές! Αυτό ενδιάφερει το κοινό της.

Αν πάντως ενδιαφέρεσαι για την συνέντευξη της, διάβασε ΕΔΩ!

H Kim βρέθηκε για πρώτη φορά στο εξώφυλλο του Αμερικανικού περιοδικού GQ!




















Φωτογραφίες: Mert Alas & Marcus Piggott για το GQ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube