H JENNIFER LOPEZ, Η PINK, Η BRITNEY SPEARS & ΑΛΛΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΑΝ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΡΛΑΝΤΟ

https://happycity-blog.blogspot.gr/2016/07/h-jennifer-lopez-pink-britney-spears.html

Jennifer Lopez, η Mary J Blige, η Britney Spears, η Selena Gomez, οι Imagine Dragons, η P!nk, η Gwen Stefani & η Meghan Trainor είναι κάποιοι από τους 24 καλλιτέχνες που ηχογράφησαν το «Hands», ένα τραγούδι για τα 49 θύματα της δολοφονικής επίθεσης στο μπαρ του Ορλάντο ''Pulse'' του ομοφοβικού δολοφόνου.
Το κομμάτι το έγραψε ο στιχουργός Justin Tranter με συμπαραγωγό τον Mark Ronson & κυκλοφόρησε από την «Interscope Records» με την υποστήριξη της μη κυβερνητικής οργάνωση GLAAD της LGBT κοινότητας. Το «Hands» είναι διαθέσιμο στο iTunes και τα έσοδα από τις πωλήσεις θα δοθούν στο «Equality Florida Victims Fund» και σε άλλα φιλανθρωπικά ιδρύματα.




Αναλυτικά στο σίνγκλ συμμετέχουν οι: Mary J Blige, Jason Derulo, Britney Spears, Tyler Glenn, Selena Gomez, Halsey, Ty Herndon, Imagine Dragons, Juanes, Adam Lambert, Mary Lambert, Jennifer Lopez, the Trans Chorus of Los Angeles, Kacey Musgraves, MNEK, Alex Newell, P!nk, Prince Royce, Nate Ruess, RuPaul, Troye Sivan, Jussie Smollett, Gwen Stefani, & Meghan Trainor. 

Ο Lin-Manuel Miranda και η Jennifer Lopez ετοιμάζουν επίσης ένα τραγούδι με το ίδιο θέμα που θα έχει τον τίτλο «Love Make the World Go Round».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube