OΙ ΜΑΓΙΣΣΕΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΟ SALEM ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΚΟΛΑΣΗ!

http://happycity-blog.blogspot.gr/2016/04/salem.html

ο «Salem» είναι μια δραματική τηλεοπτική σειρά φαντασίας που υπογράφουν οι βραβευμένοι με Όσκαρ παραγωγοί Brannon Braga (24, Star Trek: The Next Generation) και Adam Simon, οι οποίοι εμπνεύστηκαν από τις πραγματικές δίκες των μαγισσών του Σάλεμ, στη Μασαχουσέτη του 17ο αιώνα.  
Η σειρά επικεντρώνεται στο ειδύλλιο της Mary Sibley (Janet Montgomery) μιας ισχυρής μάγισσας και συζύγου του ηλικιωμένου και ζάπλουτου George Sibley (Michael Mulheren), με τον John Alden.
Η Mary είναι αδίστακτη αλλά συγχρόνως είναι ρομαντική & ευάλωτη. Η ζωή της αναστατώνεται όταν ο εραστής της John Alden (Shane West), επιστρέφει από τον πόλεμο μετά από χρόνια, ενώ όλοι πίστευαν ότι είχε πεθάνει.
Την περίοδο της επιστροφής του οι αλλαγές που θα συναντήσει θα είναι πολλές, οι κάτοικοι του Salem βλέπουν παντού μάγισσες και με την παραμικρή αφορμή τους κάνουν τη ζωή κόλαση ενώ η αγαπημένη του Mary από φτωχή έχει γίνει η πλούσια αρχόντισσα της περιοχής. Οι ανατροπές είναι πάρα πολλές και στους δυο κύκλους και οι ερμηνείες είναι αρκετά καλές.




  

Η σειρά έκανε πρεμιέρα από το WGN America στις 20 Απριλίου 2014. Ο πρώτος κύκλος έκανε ρεκόρ τηλεθέασης και έγινε η καλύτερη σειρά όσον αφορά την θεαματικότητα του δικτύου WGN, τα τελευταία επτά χρόνια! Η πρώτη σεζόν είχε μέσο όρο τηλεθέασης 1,7 εκατομμύρια και η δεύτερη 1,1 εκατομμύρια. Κάθε σεζόν αποτελείται από 13 επεισόδια.
Ο δευτέρος κύκλος έκανε πρεμιέρα στις 4 Απριλίου του 2015 ενώ ο τρίτος κύκλος θα προβληθεί στην γιορτή του Halloween το 2016.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube