Ο BRAD PITT & Η MARION COTILLARD ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΦΙΛΜ «ALLIED»

https://happycity-blog.blogspot.gr/2016/08/brad-pitt-marion-cotillard-allied.html


υο από τους καλύτερους και ομορφότερους ηθοποιούς του Hollywood, o Μπραντ Πιτ & η Μαριόν Κοτιγιάρ πρωταγωνιστούν στο μελόδραμα του Β' Παγκόσμιου «Allied».
Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο βραβευμένος με Όσκαρ για τον Forrest Gump, Ρόμπερτ Ζεμέκις (Back to the Future (Ι,ΙΙ,ΙΙ), Who Framed Roger Rabbit, Death Becomes Her, Cast Away, The Walk) & σεναριογράφος ο Steven Knight (Burnt).

Το 1942 ο Γαλλο-Καναδός αξιωματικός της υπηρεσίας πληροφοριών, Max Vatan (Pitt), μετά από μια αποστολή στην Καζαμπλάνκα ερωτεύεται και παντρεύεται την Γαλλίδα Marianne Beausejour (Cotillard) η οποία είναι μέλος της Γαλλικής Αντίστασης.


Ο Μαξ ειδοποιείται ότι πιθανώς η Μαριάν να είναι κατάσκοπος των Ναζί και αρχίζει να την ερευνά και έχει δίκιο γιατί η Κοτιγιάρ είναι τελικά διπλός πράκτορας κι ότι εκείνος έχει εντολή να τη σκοτώσει φυσικά! Ιστορία που θυμίζει λίγο το φίλμ «Mr & Mrs Smith», απ' ότι φαίνεται όμως στο τρέιλερ μόνο το θέμα μπορεί να είναι κοινό αλλά και ο Pitt. Πολλοί λένε πως θα φτάσει μέχρι και τα επόμενα Όσκαρ!
Η ταινία που αρχικά είχε τον τίτλο «Five Seconds of Silence» αναμένεται να βγει στις αίθουσες στο 24 Νοεμβρίου 2016! Υπομονή εως τότε...

  Σκηνοθεσία: Ρόμπερτ Ζεμέκις
Είδος: Δράμα, Αισθηματική, Θρίλερ, Πολεμική
Πρωταγωνιστές: Μπραντ Πιτ, Μαριόν Κοτιγιάρ, Λίζι Καπλάν, Μάθιου Γκουντ, Τζάρεντ Χάρις

Επίσημη πρεμιέρα στην Αμερική στις 23 Νοεμβρίου 2016 και μια μέρα μετά στην Ελλάδα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube