SHANNEN DOHERTY: Η ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ BEVERLY HILLS 90210, ΤΟ «ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ» ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ & Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΥΛΙΤΣΑ ΤΗΣ!

https://happycity-blog.blogspot.gr/2016/08/shannen-doherty-beverly-hills-90210.html

Shannen Doherty, η Brenda Walsh των παιδικών μας χρόνων, έδωσε πριν λίγες ημέρες αποκλειστική τηλεοπτική συνέντευξη στο ET όπου μίλησε για την γενναία της μάχη με τον καρκίνο. «Είχα καρκίνο στο στήθος που έκανε μετάσταση στους λεμφαδένες. Για αυτόν τον λόγο κάνω χημειοθεραπεία και θα ακολουθήσουν οι ακτινοβολίες. Το άγνωστο είναι αυτό που με τρομάζει πιο πολύ. Θα έχει αποτέλεσμα η χημειοθεραπεία και οι ακτινοβολίες; Θα πρέπει να ξαναζήσω αυτήν την ταλαιπωρία; Όλα τα άλλα είναι διαχειρίσιμα: ο πόνος, η ζωή χωρίς μαστό, όλα είναι διαχειρίσιμα. Η ανησυχία για το μέλλον σου και για το πώς αυτό θα επηρεάσει τους ανθρώπους που αγαπάς είναι το πιο δύσκολο» είπε η ηθοποιός.

Η ζωή μιμείται την τέχνη; 
Η απάντηση δόθηκε από την ίδια την ηθοποιό, μιλώντας για το επεισόδιο του «Beverly Hills, 90210» με τον τίτλο «It's Only a Test» που προβλήθηκε το 1991, όπου η Brenda βρήκε έναν όγκο στο στήθος της κατά τη διάρκεια μιας αυτοεξέτασης με τον ίδιο τρόπο που η Doherty ανακάλυψε τον δικό της καρκίνο. Το επεισόδιο τελείωσε με τα αρνητικά αποτελέσματα της  βιοψίας.

«Το θυμάμαι εκείνο το επεισόδιο, γιατί σήμαινε πραγματικά πολλά για μένα. Δούλεψα πολύ σκληρά με τους παραγωγούς, τον σκηνοθέτης και τους συγγραφείς του επεισοδίου ώστε να πούμε την ιστορία σωστά και πόσο σοβαρή ήταν και πηγαίνοντας στο σπίτι να ελέγξουν τον εαυτό τους.»


Δείτε ακόμη: H SHANNEN DOHERTY ΞΥΡΙΣΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ & ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΛΕΥΕΙ ΓΕΝΝΑΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

Η ηθοποιός μίλησε για την αγάπη & την υποστήριξη των πρώην συμπρωταγωνιστών της και το ότι εκτιμά αν και με κάποιους έχει να επικοινωνήσει τουλάχιστον δέκα χρόνια.

Όταν ρωτήθηκε για τις φήμες που κυκλοφορούσαν για τους βεντετισμούς της στο «Beverly Hills», εκείνη μπορεί να έχει μετανιώσει για την συμπεριφορά της όμως δεν θ' άλλαζε τίποτα. Σκληρό καρύδι η Shannen!
  
Ο θηλυκός Γερμανικός ποιμενικός της, ήταν το πρώτο άτομο που ανακάλυψε ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά με το στήθος της ηθοποιού αλλά και μετά τις πρώτες χημειοθεραπείες κατάλαβε πως κάτι είχε συμβεί.
 



Η Doherty μίλησε για την διαδικασία επιλογής νέου στηθόδεσμου, μετά από τη μαστεκτομή τόσο που ξέσπασε σε κλάματα στο δοκιμαστήριο, αλλά και για το σοκ της απώλειας των μαλλιών της μετά τη δεύτερη χημειοθεραπεία της, δηλώνοντας: «Προσπαθούσα να τα χτενίσω και έπεφταν. Θυμάμαι να κρατάω τούφες στα χέρια μου και να τρέχω κλαίγοντας στη μητέρα μου, φωνάζοντας ''Κοίτα, τα μαλλιά μου''. Κόντεψα να τρελαθώ, της είπα να πιάσει το ψαλίδι από την κουζίνα και προσπάθησε να με αποτρέψει. Επέμενα και έτσι μάζεψε τα μαλλιά μου σε μια αλογοουρά και τα έκοψε».



Μετά το τέλος των χημειοθεραπειών η ηθοποιός θα ξεκινήσει ακτινοβολίες. Ο καρκίνος στο στήθος διεγνώσθη τον Μάρτιο του 2015 και προς το παρόν έχει κάνει μονή μαστεκτομή.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube