Η ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ TV ΜΕ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΣΟΟΥ & ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΚΑΡΒΕΛΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ!

https://happycity-blog.blogspot.gr/2016/08/tv.html



πορεί να γνωρίζαμε πως με τη νέα σεζόν έρχονται και τα talent shows Rising Star (Ant1), The Voice (Star) και X Factor (Σκάι), όμως το Έψιλον έκανε την έκπληξη. 
Ο τηλεοπτικός σταθμός ανακοίνωσε τη συνεργασία του με την Άννα Βίσση και τον Νίκο Καρβέλα.

Η ανακοίνωση του Epsilon:

«Ο Νίκος Καρβέλας και η  Άννα Βίσση με συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας στο … EPSILON !!!
Ο κορυφαίος Έλληνας μουσικοσυνθέτης Νίκος Καρβέλας και η απόλυτη Ελληνίδα Σταρ Άννα Βίσση είναι έτοιμοι να αναδείξουν τα καλύτερα μουσικά ταλέντα της Ελλάδας και της Κύπρου μέσα  από το μεγαλύτερο  μουσικό show στην Ελληνική τηλεόραση.
Έρχονται τον Νοέμβριο στο EPSILON»



Η Α.Βίσση έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο το 1995 αναλαμβάνοντας να παρουσιάσει το εβδομαδιαίο μουσικό τηλεοπτικό σόου, «Με Αγάπη Άννα», για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού ANT1. 



Το σόου σταμάτησε πρόωρα και, το 2007, η εταιρία παραγωγής κατέθεσε μήνυση κατά της Άννας Βίσση. 
Στη μήνυση αυτή, η εταιρεία ισχυριζόταν «αντισυμβατική συμπεριφορά της τραγουδίστριας, που δεν εργαζόταν εντατικά, με αποτέλεσμα όταν άρχιζαν τα γυρίσματα να μην μπορεί να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις του ρόλου της οικοδέσποινας του τηλεοπτικού σόου», καθώς το συμβόλαιο που είχε υπογράψει η Βίσση τη δέσμευε να γυρίσει 40 εκπομπές, αλλά η ίδια αποχώρησε μετά τη δέκατη εκπομπή, αφήνοντας την εταιρία χρεωμένη. 

Η δικαστική διαμάχη φαινόταν να φτάνει στο τέλος όταν το Εφετείο Αθηνών κατέληξε στον τελικό συμβιβασμό των δύο πλευρών, με τη Βίσση υποχρεώνεται να καταβάλει το ποσό των 400.000 ευρώ. Τελικά, η υπόθεση επανεξετάστηκε, με τη δικαστική απόφαση να θεωρεί ότι η Βίσση έπρεπε να πληρώσει λιγότερα, 220.000 ευρώ.

Αν και η Βίσση είχε δώσει τον καλύτερο της εαυτό, δεν κατάφερε να «χτυπήσει» το «Μπράβο» της Ρούλας Κορομηλά.

Καλή επιτυχία Άννα Βίσση!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube