ΟΙ ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΠΡΩΗΝ ΤΟΥ BRAD PITT ΚΑΙ ΤΗΣ ANGELINA JOLIE

https://happycity-blog.blogspot.gr/2016/09/brad-pitt-angelina-jolie.html


ολύ πριν ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί γίνουν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood, ζούσαν ξεχωριστές ζωές με διαφορετικούς ανθρώπους. Μετά από δώδεκα χρόνια σχέσης και έξι παιδιά (Vivienne Marcheline Jolie-Pitt (8), Knox Leon Jolie-Pitt (8), Shiloh Nouvel Jolie-Pitt (10), Zahara Marley Jolie-Pitt (11), Pax Thien Jolie-Pitt (12), Maddox Chivan Jolie-Pitt (15) τα πράγματα άλλαξαν και το παραμύθι τους δεν είναι ευτυχισμένο τέλος!


 

Μπορεί η Angie να έγινε το τρίτο πρόσωπο στον γάμο του με την  Άνιστον, όμως στην αρχή της σχέσης της με τον Πιτ, η Tζολί δήλωνε: «Το να είμαι μ' έναν παντρεμένο άνδρα, όταν ο δικός μου πατέρας είχε απατήσει τη μητέρα μου, δεν είναι κάτι που θα μπορούσα να συγχωρήσω. Δεν θα μπορούσα να κοιτάξω τον εαυτό μου το πρωί, αν το έκανα αυτό. Δεν θα μπορούσε να με προσελκύσει ένας άνδρας ο οποίος θα είχε απατήσει τη σύζυγό του». Φυσικά και δεν έπεισε κανέναν, αποδεικνύοντας ότι εκτός από αντροχωρίστρα είναι και απίστευτη ψεύτρα!



Ας θυμηθούμε λοιπόν τις διάσημες σχέσεις τους...




Brad Pitt & Jennifer Aniston, 1998-2005


Γνωρίστηκαν το 1998 & το 2000 παντρεύτηκαν στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια. Το 2005 την είχε ήδη παρατήσει για την Angelina Jolie με την οποία μίλησαν δημόσια για την σχέση τους ένα χρόνο αργότερα όταν ανακοινώθηκε και η εγκυμοσύνη της! 





Angelina Jolie & Billy Bob Thornton, 1999 – 2003  


Η πρώτη τους γνωριμία έγινε το 1999 στην ταινία «Pushing Tin» και μετά από λίγους μήνες σχέσης παντρεύτηκαν. Το 2002 είχαν αποφασίσει να υιοθετήσουν μαζί ένα παιδί από την Cambodia, όμως χώρισαν λίγους μήνες αργότερα. Όπως θα γνωρίζεις το παιδί το υιοθέτησε μόνη της.



Brad Pitt & Christina Applegate, 1989  

Η σχέση τους κράτησε μικρό διάστημα, ήταν όμως «σύντομη & γλυκιά» όπως είχε δηλώσει η Applegate. Τον χώρισε εκείνη για κάποιον άλλον, το όνομα του οποίου δεν αποκάλυψε ποτέ, το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι δεν ήταν ηθοποιός.
H Applegate ήταν (επτά χρόνια) νεότερη & πιο γνωστή από τον Pit. 

Brad Pitt & Gwyneth Paltrow, 1994-1997 

Υπήρξαν ένα από τα διάσημα & ταιριαστά ζευγάρια της σόουμπιζ και κανείς δεν περίμενε ότι η σχέση τους δεν θα είχε διάρκεια. Γνωρίστηκαν κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Seven», το 1994.
Και εκεί που όλοι περίμεναν τον γάμο  μετά τον αρραβώνα τους, χώρισαν το 1997.
«Δεν ήμουν έτοιμη, ήταν πολύ καλός για μένα», είχε δηλώσει ο Πάλτροου.
  

Angelina Jolie & Jonny Lee Miller, 1995-1999

Τον γνώρισε (και αυτόν) στα γυρίσματα ταινίας. Ερωτεύτηκαν στο «Hackers» του 1995. Παντρεύτηκαν στις 28 Μαρτίου του 1996 και μετά από 18 σε διάσταση πήραν διαζύγιο στις 9 Φεβρουαρίου του 1999. Στον γάμο τους φορούσε μαύρο παντελόνι & λευκό φανελάκι με το όνομα του γαμπρού γραμμένο με το αίμα της. Παραμένουν φίλοι μέχρι σήμερα.


Brad Pitt and Robin Givens, 1986-1987 


Έκαναν σχέση την περίοδο που ήταν σε διάσταση με τον πυγμάχο Mike Tyson και ήταν μία από τις πρώτες δημόσιες σχέσεις του Pitt. Η ηθοποιός μπορεί να επικρίθηκε για το διαζύγιο της, αλλά αστειεύτηκε σε συνέντευξη της λέγοντας πως ο Πιτ την βοήθησε να... απαλύνει τον πόνο. Κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής συνέντευξης στο Huffington Post τον Ιανουάριο του 2013, ο Tyson εξήγησε ότι κατά την διάρκεια του διαζυγίου του έκανε «ακόμα σεξ» μαζί της μέχρι που είδε τον Pitt στο κάθισμα του συνοδηγού του αυτοκινήτου μία ημέρα!


Angelina Jolie & Jenny Shimizu, '90s and '00s

Η Jolie ξεκίνησε να βγαίνει με την Jenny Shimizu το 1996 και μάντεψε, την γνώρισε στα γυρίσματα της ταινίας «Foxfire». Πιθανότατα να την είχα παντρευτεί αν δεν είχα παντρευτεί τον άντρα μου. Την ερωτεύτηκα το πρώτο δευτερόλεπτο που την είδα.
Σύμφωνα με την Shimizu, η σχέση τους κράτησε αρκετά χρόνια και συνεχίστηκε ακόμη και όταν η Τζολί έκανε σχέση με άλλους. Το 2003, όταν ρωτήθηκε η Jolie αν ήταν bisexual, απάντησε: «Φυσικά. Αν ερωτευόμουν με μια γυναίκα αύριο, θα ένιωθα ότι είναι μια χαρά. Αν θα ήθελα να την φιλήσω και να την αγγίξω; Αν την ερωτευόμουν; Σίγουρα! Ναι!»



Brad Pitt and Juliette Lewis, 1989-1993 



Γνωρίστηκαν το 1989 όταν εκείνη ήταν 16 ετών και εκείνος 26! Έπαιξαν μαζί σε δυο φιλμ, στο «Too Young to Die?» του 1990 & στο «Kalifornia» του 1993.



Angelina Jolie & Colin Farrell, 2004  

Όπως θα φαντάστηκες τα έφτιαξαν στα γυρίσματα της ταινίας «Αλέξανδρος» το 2004.

 Η μικρής διάρκειας σχέσης  τους δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube