FANTASTIC BEASTS AND WHERE TO FIND THEM: ΤΟ ΝΕΟ ΤΡΕΙΛΕΡ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΙΚΟ!


https://happycity-blog.blogspot.gr/2016/09/fantastic-beasts-and-where-to-find-them.html


ο πρώτο βιβλίο «Fantastic Beasts and Where to Find Them» κυκλοφόρησε το 2001, μεταξύ του 4ου και 5ου βιβλιου του Harry Potter ήταν 54 σελίδες, αλλά ο Kevin Tsujihara είπε στην Ρόουλινγκ να αναλάβει εκείνη τα σενάρια της κινηματογραφικής μεταφοράς του βιβλίου, η οποία ακολούθησε την συμβουλή του. Στην υπόθεση της πρώτης ταινίας «Fantastic Beasts and Where to Find Them» ο κεντρικός ήρωας Newt Scamander ζει στην Νέα Υόρκη γύρω στο 1920 (η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο εγχειρίδιο της «Σχολής του Χόγκουαρτς» σχεδόν εβδομήντα χρόνια πριν από την γνωστή ιστορία του Harry Potter) και είναι ένας διακεκριμένος μαγοζωολόγος του Κόσμου των Μάγων.


Όπως  δήλωσε η J.K. Rowling δεν θα έχει σχέση με τον «Χάρι Πότερ»: «Η ταινία τοποθετείται στο ευρύτερο σύμπαν των μαγισσών και των μάγων, στο οποίο έζησα ευτυχισμένη για δεκαεπτά χρόνια», το «Fantastic Beasts and Where to Find Them» δεν είναι ούτε πρίκουελ, ούτε σίκουελ του «Χάρι Πότερ», αλλά μια ανάπτυξη του κόσμου της μαγείας.



Οι νόμοι και τα έθιμα της κρυφής κοινότητας των μάγων θα είναι οικεία σε όσους έχουν διαβάσει τα βιβλία του Χάρι Πότερ ή έχουν δει τις ταινίες, αλλά η ιστορία του Νιουτ ξεκινάει στη Νέα Υόρκη, εβδομήντα χρόνια πριν εμφανιστεί ο Χάρι Πότερ.»


Η Ρόουλινγκ αναλαμβάνει το σεναριο για πρώτη φορά, σκηνοθέτης είναι ο Ντέιβιντ Γέιτς, ενώ παραγωγός είναι ο Ντέιβιντ Χέιμαν, που είχε κάνει το ίδιο σ' όλες τις ταινίες του «Χάρι Πότερ».


Ο βραβευμένος με Όσκαρ Βρετανός ηθοποιός Εντι Ρέντμεϊν είναι ο πρωταγωνιστής της ταινίας, ενώ δίπλα του θα δούμε τους: Κάθριν Γουότερστον, Άλισον, Νταν Φόγκλερ, Έζρα Μίλερ, Σαμάνθα Μόρτον, Τζεν Μάρεϊ, Φέιθ Γουντ-Μπλάγκρόουβ και Κόλιν Φάρελ.
Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 18 Νοεμβρίου του 2016.

Δες το νέο εκπληκτικό τρέιλερ:




 
Ρίξε μια ματιά και στα προηγούμενα τρέιλερ:











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube