GATEN MATARAZZO: Ο ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ «STRANGER THINGS» ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΣΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΑΣΧΕΙ

https://happycity-blog.blogspot.gr/2016/09/gaten-matarazzo-stranger-things.html

Dustin Henderson από την σειρά «Stranger Things» τον οποίο υποδύεται ο Gaten Matarazzo, είναι ο αγαπημένος του κοινού. Πριν λίγες ημέρες ο 14χρονος ηθοποιός ήταν ένας από τους καλεσμένους της εκπομπής «The Jonathan Ross Show» και μίλησε  για την πάθησή του.
Ο Matarazzo πάσχει από κλειδοκρανιακή δυσόστωση ή κλειδοκρανιακή δυσπλασία (CCD), ένα γενετικό νόσημα επηρεάζει την ανάπτυξη των οστών.
Οφείλεται είτε σε αυτοσωματικό κυρίαρχο γονίδιο είτε σε μετάλλαξη, είναι σπάνια νόσος που προσβάλλει 1/εκατομμύριο ανθρώπους. Τα άτομα με αυτή τη νόσο έχουν συνήθως φυσιολογική ζωή με προσδόκιμο επιβίωσης και νοητική ανάπτυξη που δεν διαφέρει από τον γενικό πληθυσμό.

Δείτε ακόμη: «STRANGER THINGS»: ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ ΤΗΣ 2ΗΣ ΣΕΖΟΝ & Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ JIMMY FALLON



Δείτε ακόμη: ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥ STRANGER THINGS ΣΕ ΚΛΑΣΙΚΑ ΦΙΛΜ Σ' ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!

 «Είναι μια πάθηση όπου γεννιέσαι χωρίς κλείδα ωμοπλάτης – εγώ δεν έχω καθόλου. Επηρεάζει την ανάπτυξη του προσώπου σου, του κρανίου σου. Επηρεάζει τα δόντια σου. Αυτός είναι ο λόγος που δεν έχω καθόλου. Αυτά είναι ψεύτικα, έχω δόντια, αλλά είναι τα βρεφικά. Χρειάζομαι πολλές  χειρουργικές επεμβάσεις. Η δικιά μου περίπτωση είναι αρκετά ελαφριά, πολλοί βρίσκονται σε πολύ χειρότερη κατάσταση από μένα. Θέλω να τους πω πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να ντρέπονται να το πουν ή να το δείξουν» , δήλωσε ο ηθοποιός.
Μπορεί λόγω της πάθησης του να έχει χάσει πολλούς ρόλους όπως δήλωσε στο BBC 5 Live, κατάφερε όμως να δείξει το ταλέντο του στο «Stranger Things» και να ξεχωρίσει!

Δείτε ακόμη: STRANGER THINGS: H ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ NETFLIX ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ & ΤΟΥΣ ΚΡΙΤΙΚΟΥΣ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΝΕΑ ΣΟΥ ΕΜΜΟΝΗ! 

{Αν θέλεις να δεις μόνο το σημείο όπου μιλάει ο Gaten Matarazzo για την νόσο από την οποία πάσχει ξεκινά από το βίντεο από το 2:42}

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube