H WARNER BROS ΘΕΛΕΙ ΝΕΑ ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟΝ HARRY POTTER

https://happycity-blog.blogspot.gr/2016/09/h-warner-bros-harry-potter.html



συγγραφέας J.K. Rowling έγραψε πρώτα το σενάριο για το θεατρικό «Harry Potter And The Cursed Child», το οποίο φυσικά έγινε αμέσως τεράστια επιτυχία και πρόσφατα κυκλοφόρησε και το ομότιτλο βιβλίο!



Και ο κόσμος του Potter δεν σταματάει εκεί...
Σύντομα θα γίνουν διαθέσιμες μόνο στο διαδίκτυο τρεις νέες ιστορίες ενώ η πρώτη ταινία της νέας μαγικής τριλογίας έχει το τίτλο «Fantastic Beasts and Where to Find Them». Προκειται για spin-off του «Harry Potter»και θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο.





Τον Harry όμως θα δούμε ξανά στη μεγάλη οθόνη;





Σύμφωνα με δημοσιεύματα που κυκλοφορούν, η Warner Bros θέλει να κυκλοφορήσει το 2020 μία νέα τριλογία με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Ράντκλιφ στον ρόλο του διάσημου μάγου, δίνοντας του πολλά χρήματα.






Ο 27χρονος ηθοποιός όμως έχει άλλη γνώμη και δεν σκοπεύει προς το παρόν να επιστρέψει στον ρόλο που τον έκανε γνωστό (και πλούσιο φυσικά) σ' όλο τον πλανήτη, τουλάχιστον πριν κλείσει τα 40 του χρόνια.





Η  J.K. Rowling έχει δηλώσει ότι το θεατρικό «Harry Potter and the Cursed Child» δεν θα το δούμε στον κινηματογράφο, εκτός και αν θέλει να παραπλανήσει τους θαυμαστές.





Ο ηθοποιός ρωτήθηκε το καλοκαίρι αν θα επιστρέψει ποτέ στο ρόλο του Χάρι Πότερ και είπε:



«Θα εξαρτηθεί από το σενάριο. Οι περιστάσεις θα πρέπει να είναι εξαιρετικές. Όμως είμαι βέβαιος πως το ίδιο είχε δηλώσει και ο Χάρισον Φορντ για τον  Han Solo (τον ρόλο του στο ''Star Wars'') και να είδαμε τι συνέβη! Γι 'αυτό και λέω «όχι» προς το παρόν, αλλά αφήνω περιθώρια για να το κάνω ξανά στο μέλλον.»



Το τι ακριβώς θα συμβεί με το ''αγόρι που έζησε'' θα το μάθουμε τα επόμενα χρόνια!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube