«NOCTURNAL ANIMALS»: ΤΟ TRAILER ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΤΟΥ TOM FORD!

https://happycity-blog.blogspot.gr/2016/09/nocturnal-animals-trailer-tom-ford.html

ξι χρόνια μετά το «A Single Man» που χάρισε στον Colin Firth υποψηφιότητα για Oscar Α' ανδρικού ρόλου, ο Τομ Φόρντ επιστρέφει με τη νέα του ταινία, «Nocturnal Animals». Το φιλμ κέρδισε το «Μεγάλο Βραβείο της Επιτροπής» στη Βενετία και αυτή την εβδομάδα προβάλλεται στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο, αφήνοντας φυσικά τις καλύτερες εντυπώσεις.
Ο Φόρντ διασκεύασε το μυθιστόρημα του  Austin Wright «Tony and Susan» που κυκλοφόρησε το 1993.


Το «Nocturnal Animals» αποτελείται στην ουσία από δυο ταινίες, η μια έχει να κάνει με τη ζωή της Susan και η άλλη με την πλοκή του βιβλίου που διαβάζει και  ''ζωντανεύει'' στην οθονη. 

Η πρωταγωνίστρια της ταινίας είναι η Susan Morrow (Amy Adams), μια κομψή, παντρεμένη ιδιοκτήτρια gallery που ζει στο Λος Άντζελες και νιώθει μοναξιά μέσα στον γάμο της με τον Hutton Morrow (Armie Hammer).
Κάποια στιγμή διαβάζει το «Nocturnal Animals», το νέο βιβλίο του πρώην άντρα της Edward Sheffield (Jake Gyllenhaal) με τον οποίο έχει να μιλήσει 19 χρόνια. 




Πρωταγωνιστούν οι: Amy Adams, Jake Gyllenhaal, Tony Hastings, Michael Shannon, Isla Fisher, Armie Hammer, Aaron Taylor-Johnson και Laura Linney.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 10 Νοεμβρίου και κατά πάσα πιθανότητα θα μπεί στην κούρσα των Oscars. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube