ΤΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΠΡΩΤΟ TRAILER ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ «JACKIE» ΜΕ ΤΗΝ NATALIE PORTMAN

https://happycity-blog.blogspot.gr/2016/10/trailer-jackie-natalie-portman.html


o πρώτο τρέιλερ της «Jackie» μας προετοιμάζει για μια εξαιρετική ταινία με μια εκπληκτική Natalie Portman. O σκηνοθέτης Pablo Larraín μας παρουσιάζει την πρώην πρώτη κυρία της Αμερικής μετά την δολοφονία του συζύγου της, Τζον Κένεντι, τo '63 και τον τρόπο που αντιμετώπισε την δύσκολη αυτή κατάσταση. Οι κριτικές για την ερμηνεία της Portman είναι διθυραμβικές, σ' έναν ρόλο πρόκληση όπως έχει χαρακτηρίσει η ίδια.

Το φίλμ θα κάνει πρεμιέρα στις Αμερικανικές κινηματογραφικές αίθουσες στις 9 Δεκεμβρίου, μια περίοδο ιδανική για να κερδίσει μια υποψηφιότητα στα Όσκαρ!


H ταινία στο κινηματογραφικό φεστιβάλ της Βενετίας ενθουσίασε κοινό & κριτικές.


Σε πρόσφατη συνέντευξη δήλωσε ότι ο ρόλος την φόβισε γιατί όλοι γνωρίζουν ποια ήταν η Jackie Kennedy, πως έμοιαζε, πως μιλούσε και όλοι έχουν μια συγκεκριμένη εικόνα γι΄αυτήν.



Η δημιουργία της ταινίας είχε ξεκινήσει από το 2010 με σκηνοθέτη τον Darren Aronofsky και την τότε σύζυγο του Rachel Weisz στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Τα πράγματα όμως άλλαξαν και ο D. Aronofsky είναι ο παραγωγός ενώ ο Pablo Larraín ανέλαβε την σκηνοθεσία. Τελικά ο ρόλος δόθηκε στην Natalie Portman! 

Θα μας εντυπωσιάσει γι' άλλη μια φορά η συμπαθέστατη και ταλαντούχα ηθοποιός και αν αξίζει, γιατί όχι, να κερδίσει και το δεύτερο της Όσκαρ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube