MELANIA TRUMP: ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ «ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑ» ΤΩΝ Η.Π.Α; Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ DONALD

https://happycity-blog.blogspot.gr/2016/11/melania-trump-donald.html


46χρονη -τρίτη κατά σειρά- κυρία Trump τον Ιανουάριο θα περάσει το κατώφλι του Λευκού Οίκο, κάτι που πριν λίγο καιρό κανείς δεν θα το πίστευε και εμένα ποιος θα μου το έλεγε πως θα της έκανα αφιέρωμα...
 
Ποια είναι όμως η πανέμορφη Μelania;
H  Melanija Knavs, γεννήθηκε στις 26 Απριλίου του 1970 στο Novo Mesto της Σλοβενίας (τότε άνηκε στην Γιουγκοσλαβία) και μεγάλωσε στην πόλη Sevnica. Η μητέρα της Amalija ήταν εργάτρια σε κλωστοϋφαντουργία και o πατέρας της Viktor Knavs ήταν πωλητής αυτοκινήτων.


Έχει μία αδερφή και έναν ετεροθαλή αδερφό (από προηγούμενη σχέση του πατέρα της) τον οποίο δεν έχει συναντήσει ποτέ.



Ξεκίνησε από τα 16 της το μόντελινγκ στα μέσα της δεκαετίας του '80 όταν πόζαρε για τον Σλοβένο φωτογράφο Stane Jerko. Στα 18 της υπέγραψε με πρακτορείο μοντέλων στο Μιλάνο. 

Αν και είχε ξεκινήσει να σπουδάζει Σχεδιασμό και Αρχιτεκτονική δεν πήρε ποτέ το πτυχίο της. 


Εργάστηκε σε Μιλάνο και Παρίσι μέχρι που το 1996 πήγε στη Νέα Υόρκη.
Πασαρέλα, εξώφυλλα περιοδικών, διαφημίσεις, μέχρι που υπέγραψε συμβόλαιο με το πρακτορείο μοντέλων του 70χρονου σήμερα δισεκατομμυριούχου Donald Trump και άλλαξε όλη της η ζωή!
Προσωπικά τον γνώρισε το 1998 σ' ένα πάρτι. Να φανταστώ ότι είδε τα πορτοκαλόξανθα γελοία μαλλία του και τον ερωτεύτηκε. 


Ο ρατσιστής Ντόναλντ τότε δεν είχε πάρει διαζύγιο από την δεύτερη σύζυγό του, την ηθοποιό Marla Maples, συνόδευε μια άλλη γυναίκα και όμως δεν δίστασε να φλερτάρει την όμορφη Melania ζητώντας το τηλέφωνο της κάτι εκείνη αρνήθηκε να του δώσει. Του ζήτησε όμως το δικό του, όπου τον κάλεσε μετά από λίγες μέρες και φυσικά λιγό αργότερα έκανε σχέση μαζί του (και μόνο στην ιδέα ανακατεύτηκα) ενώ μετά από επτά χρόνια σχέσης παντρεύτηκαν το 2005 με καλεσμένους εκτός των άλλων, την Χίλαρι και τον Μπιλ Κλίντον!


Το νυφικό ήταν αξίας 200.000$, φτιαγμένο από τον John Galliano για τον οίκο Dior. Με τόσα δις πόσο περίμενες ότι θα κόστιζε;


Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα του Associated Press κατά την παραμονή της στις ΗΠΑ, έβγαλε 20.056 δολάρια κάνοντας δέκα δουλειές ως μοντέλο, χωρίς να έχει την απαραίτητη βίζα εργασίας, την οποία απέκτησε στις 18 Οκτωβρίου του 1996. 



Μαζί με τον νέο Πρόεδρο των ΗΠΑ και τον 10χρονο γιο τους Barron (το πέμπτο παιδί του ζουν στον τελευταίο όροφο του «Πύργου Τραμπ» στο νούμερο 725 της 5ης Λεωφόρου στη Νέα Υόρκη.



Η ολόχρυση μεζονέτα των τριών ορόφων έχει θέα στην πόλη αλλά και στο Σέντραλ Παρκ ενώ ο «Πύργος» του συνορεύει με καταστήματα όπως τα: «Tiffany and Co.»,«Harry Winston», «Bergdorf Goodman» και «Louis Vuitton».



Το στιλ της διακόσμησης, είναι ροκοκό, με έμπνευση από τα Γαλλικά παλάτια του 18ου αιώνα και την υπερβολή του Donald.

Όταν βαριούνται πηγαίνουν στην απίστευτη έπαυλη τους στην Φλόριντα.




















Φωτογραφίες από το ξεκίνημα της Melania Trump! Ναι, αυτή είναι όσο και αν δεν μοιάζει καθόλου με την σημερινή της εικόνα.


















φωτογραφίες: Sam Horine (Refinery 29), Daily Mail, People, Getty Images

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube