SARAH JESSICA PARKER: ΤΟ ''SEX AND THE CITY 3'', Τ' ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΦΑΓΗΤΑ & Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΟΤΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΤΟΝ ''ΠΡΩΗΝ'' ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΣΗΜΗ ΣΕΙΡΑ

https://happycity-blog.blogspot.gr/2017/01/sarah-jessica-parker-sex-and-city-3_12.html

διάσημη πρωταγωνίστρια της σειράς (& των δυο ταινιών) ''Sex And The City'' (1998-2004) έδωσε το παρών στις ''Χρυσές Σφαίρες'' και όπως πάντα δεν είχε κανένα πρόβλημα ν' απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Η αγάπη της για την Ελλάδα & τα φαγητά μας

Η Sarah Jessica Parker μίλησε στο ''Greek Hollywood Reporter'' για την Ελλάδα & τα φαγητά της πατρίδας μας που αγαπάει να τρώει. 
«Πώς μπορεί να περιγράψει κάποιος γιατί νιώθεις στο σπίτι σου ή ότι νιώθεις στοργή και λαχτάρα για μια χώρα. Έχει μάλλον να κάνει με τον συνδυασμό των ανθρώπων, τον πολιτισμό, την ιστορία, το φαγητό, τη μουσική», είπε η 51χρονη ηθοποιός.

Ποια είναι όμως τ' αγαπημένα της Ελληνικά φαγητά;  

Η απάντηση στο παρακάτω βίντεο:



Η τυχαία συνάντηση με τον ''πρώην'' της από τη σειρά

Στο πάρτι του HBO, μετά τα βραβεία συναντήθηκε μετά από αρκετά χρόνια μ' έναν από τους αγαπημένους της στη σειρά SATC, τον Aidan ή αλλιώς John Corbett, τον οποίο είχε να δει από την δεύτερη ταινία της σειράς.
Όταν ένας θαυμαστής, της ζήτησε να φωτογραφηθούν εκείνη του είπε: "Μπορείς να περιμένεις ένα λεπτό? Βλέπω αυτόν τον τύπο κάθε λίγα χρόνια''. 
Τόσο πολύ χάρηκε που τον είδε ξανά!

(Yvonne Villarreal / Los Angeles Times)

 


Τι γίνεται με την τρίτη ταινία ''Sex And The City'';

Στην ερώτηση δημοσιογράφου του E! News για το ''Sex And The City 3'' είπε πως δεν υπάρχει σενάριο και δεν υπήρξε ποτέ, όμως η πιθανότητα να υπάρξει ακόμη μια ταινία υπάρχει, χωρίς να γνωρίζουν το πότε θα συμβεί αυτό.

Η Parker φέτος ήταν υποψήφια στην κατηγορία ''Καλύτερη ηθοποιός σε κωμωδία ή μιούζικαλ'' των Χρυσών Σφαιρών για τη σειρά του HBO, ''Divorce''. Στην ίδια κατηγορία είχε κερδίσει τέσσερις φορές, το 2000, το 2001, το 2002 & το 2004!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube