Η ΜADONNA ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ ΔΙΔΥΜΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΛΑΟΥΙ


Μαντόνα είχε παρουσιαστεί στις 24 Ιανουαρίου 2017 στο δικαστήριο με δύο παιδιά όμως όταν έγινε γνωστό, διέψευσε την είδηση, περιμένοντας λογικά να βγει η τελική απόφαση. Τελικά υιοθέτησε από το Μαλάουι τα δίδυμα 4χρονα κοριτσάκια, Εσθερ και Στέλλα. Η μητέρα τους πέθανε μια εβδομάδα μετά τη γέννα και επειδή η γιαγιά τους δεν μπορούσε να τα μεγαλώσει, τα άφησε στο ορφανοτροφείο.
Στο AFP ο εκπρόσωπος δικαστηρίου στη Λιλόνγκουεο (πρωτεύουσα του Μαλάουι) Μλένγκα Μβούλα, δήλωσε: «Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι η Μαντόνα έλαβε άδεια υιοθεσίας για δύο παιδιά».

Το 2008, η ποπ σταρ υιοθέτησε από το Μαλάουι, τον David Banda, με τον τότε σύζυγό της, Guy Ritchie. Ένα χρόνο αργότερα, πήγε πίσω στη χώρα και υιοθέτησε την Mercy James. Και τα δύο παιδιά είναι τώρα 11 ετών.




Έχει και δύο βιολογικά παιδιά. Με τον
Carlos Leon έχουν αποκτήσει την 20χρονη σήμερα Lourdes και με τον Guy Ritchie, τον 16χρονο Rocco.


Η αγάπη της Madonna για το Μαλάουι προηγήθηκε των υιοθεσιών. Το 2006, ίδρυσε το φιλανθρωπικό ίδρυμα «Raising Malawi», το οποίο στηρίζει ορφανά και ευάλωτα παιδιά της Αφρικανικής χώρας, ώστε να έχουν την ιατρική περίθαλψη & εκπαίδευση.
Τον Ιούλιο που μας πέρασε, επισκέφθηκε την περιοχή ώστε να επιβλέψει τις εργασίες που γίνονται για την κατασκευή της πρώτης παιδιατρικής κλινικής και μονάδας εντατικής φροντίδας «Mercy James Institute of Pediatric Surgery and Intensive Care». Η κλινική θα είναι έτοιμη μέσα στη χρονιά.

Tα δίδυμα κοριτσάκια τα είδαμε για πρώτη φορά στον λογαριασμό της Λούρδης, της μεγάλης κόρης της Μαντόνα. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube