ΤΟ «ΛΟΓΩ ΤΙΜΗΣ» ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ


νεανική σειρά «Λόγω τιμής»(1996 - 1997) του Mega επιστρέφει στην μικρή οθόνη είκοσι χρόνια μετά το τέλος της. Στο «Λόγω τιμής» πρωταγωνιστούσαν οι:  Άλκης Κούρκουλος (Μάνος), Βίκυ Βολιώτη (Ηρώ), Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης (Μιχάλης ή Τσίου), Χριστίνα Αλεξανιάν (Μάνια), Δημήτρης Αλεξανδρής (Βασίλης), Γιώργος Πυρπασόπουλος (Άρης), Αγγελική Δημητρακοπούλου (Αθηνά). Προς το τέλος της σειράς συμμετειχε και η Σμαράγδα Καρύδη.



Η σκηνοθεσία ήταν του Λάμπη Ζαρουτιάδη και το σενάριο της Μιρέλας Παπαοικονόμου («Γυναίκες», «Αναστασία», «Η ζωή που δεν έζησα», «Λένη», «Νησί»). 



Η Ελληνική εκδοχή του «Beverly Hills 90210» όπως την χαρακτήριζαν τότε, εστίαζε στη ζωή, τα προβλήματα, τους έρωτες, τις χαρές και τις λύπες μιας παρέας από την Πάτρα που έρχεται στην Αθήνα για σπουδές. 


Η σειρά είχε κερδίσει το Βραβείο Σεναρίου στα «Τηλεοπτικά Βραβεία Πρόσωπα» ενώ κυκλοφόρησε και σε βιβλίο! Ακόμα δεν είναι γνωστό το καναλι από το οποίο θα προβληθεί, αν και έχει ακουστεί ότι ο ΣΚΑΪ και ο ANT1 έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους.

Tις φήμες για την επιστροφή της σειράς επιβεβαίωσε ο σκηνοθέτης Λάμπης Ζαρουτιάδης ανεβάζοντας στο instagram την παρακάτω φωτογραφία.


Άραγε στα ίδια μέρη πάλι θα ξαναβρεθούνε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube