Η JULIA ROBERTS, Ο OWEN WILSON & O JACOB TREMBLAY ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΦΙΛΜ ''WONDER''



ην Τετάρτη, η Lionsgate κυκλοφόρησε το τρέιλερ την κινηματογραφικής μεταφοράς του βιβλίου της R.J. Palacio, «Wonder». Πρωταγωνιστής της ταινίας είναι ο ταλαντούχος Jacob Tremblay που πήρε εξαιρετικές κριτικές για την ερμηνεία του στο «Room»(Όσκαρ Α' γυναικείου ρόλου για την Brie Larson) και απ' ότι φαίνεται θα έχει λαμπρό μέλλον στον κινηματογράφο.  
Ο 10χρονος ηθοποιός υποδύεται τον August "Auggie" Pullman, ένα αγόρι που γεννήθηκε με παραμορφωμένο  προσώπου και πηγαίνει για πρώτη φορά στο δημόσιο σχολείο (''Beecher Prep'') προσπαθώντας να δείξει σε όλους ότι είναι απλά ένα συνηθισμένο παιδί και όχι διαφορετικός από τους υπόλοιπους και να τους διδάξει ότι η ομορφιά δεν είναι μόνο στο εξωτερική. 

Στους ρόλους των Isabel και Nate Pullman θα δούμε την βραβευμένη Τζούλια Ρόμπερτς και τον Όουεν Γουίλσον.



Τη σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει ο Stephen Chbosky, το σενάριο οι: Jack Thorne και Steve Conrad, ενώ την παραγωγή οι: Todd Lieberman και David Hoberman (υποψήφιοι για Όσκαρ για το ''Fighter'').

Το βιβλίο που εκδόθηκε το 2012 ήταν εμπνευσμένο από αληθινό περιστατικό και έχει πουλήσει πάνω από δυο εκατομμύρια αντίτυπα.Η Palacio έγραψε το ''Wonder'' μετά από ένα περιστατικό όπου εκείνη και ο τρίχρονος γιος της περίμεναν στη γραμμή για να αγοράσουν παγωτό. Ο γιος της παρατήρησε ένα κορίτσι με παραμορφωμένο πρόσωπο. 

Φοβούμενη ότι θα αντιδράσει άσχημα, προσπάθησε να απομακρύνει τον γιο της, ώστε να μην ενοχλήσει το κορίτσι ή την οικογένειά του, αλλά κατέληξε να επιδεινώσει την κατάσταση. Το τραγούδι της Natalie Merchant "Wonder" την έκανε να συνειδητοποιήσει ότι το περιστατικό αυτό θα μπορούσε να διδάξει στην κοινωνία ένα πολύτιμο μάθημα. 

Η Palacio εμπνεύστηκε από τους στίχους της Merchant και άρχισε να γράφει. Το βιβλίο έχει κυκλοφόρησε ένα spin-off, το ''365 Days of Wonder: Mr. Browne's Book of Precepts'' ενώ τον Αύγουστο του 2015, κυκλοφόρησε το ''Auggie and Me''. 

Αν κρίνουμε πάντως από το τρέιλερ πρόκειται για μια συγκινητική ταινία.


H πρεμιέρα της ταινίας έχει προγραμματισθεί για τις 17 Νοεμβρίου 2017.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube