ONE LOVE MANCHESTER: ΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ 50.000 ΦΑΝΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ


23χρονη Ariana Grande επέστρεψε στο Μάντσεστερ δίνοντας στο ''Emirates Old Trafford Cricket Ground' μαζί με άλλους διάσημους καλλιτέχνες την φιλανθρωπική συναυλία ''One Love Manchester'', την οποία έκλεισε με μια συγκινητική ερμηνεία της κλασικής επιτυχίας της Judy Garland, "Somewhere Over the Rainbow".



Τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια και η συναυλία άνοιξε με ενός λεπτού σιγή προς τα θύματα των επιθέσεων στη Βρετανία. 



Η διάρκεια του σόου ξεπέρασε τις τρεις ώρες και συμμετείχαν οι: Marcus Mumford, Miley Cyrus, Justin Bieber, Katy Perry, Black Eyed Peas, Chris Martin, Oasis, Pharrell, οι Little Mix και άλλοι, για να τιμήσουν τα 22 θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης μετά το τέλος της συναυλίας της Grande στις 22 Μαΐου στο Manchester Arena.



«Θέλω να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου που βρίσκεστε εδώ σήμερα.Θέλω να σας ευχαριστήσω που ήρθατε και είστε αγαπημένοι μεταξύ σας, ισχυροί και ενωμένοι. Σας αγαπώ τόσο πολύ και νομίζω ότι η αγάπη και η ενότητα που δείχνετε είναι το φάρμακο που πραγματικά χρειάζεται ο κόσμος μας», είπε η Ariana στο πλήθος κόσμου που ξεπέρασε τις 50.000!




Τα έσοδα από την συναυλία και τις δωρεές για τις οικογένειες των θυμάτων έφτασε τα 2,6εκ. δολαρια, ενώ συνολικά το ποσό από την συγκέντρωση χρημάτων από διάφορους οργανισμούς ξεπερνά τα 12,6εκ δολαρια.
Τη συναυλία που μεταδόθηκε από το BBC ONE & το καναλι του στο YouTube, αλλά και από το facebook, παρακολουθήσαν εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο.




Για περισσότερα βίντεο ρίξε μια ματιά ΕΔΩ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube