ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο DANIEL CRAIG ΣΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ BOND & Η ADELE ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ;


πορεί ο Daniel Craig να έλεγε ότι δεν θα ξαναπαίξει τον ρόλο του Jame Bond,απ' ότι φαίνεται όμως άλλαξε γνώμη.  Όπως είχε δηλώσει το 2015, θα προτιμούσε να κόψει τις φλέβες του παρά να υποδυθεί ξανά τον πράκτορα 007 και αν το έκανε "θα ήταν μόνο για τα χρήματα."Είναι (πιο) πολλά τα λεφτά Daniel.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Βρετανικής εφημερίδας ''The Mirror'', ο 49χρονος Craig θα υποδυθεί για πέμπτη φορά τον πράκτορα 007 στην 25η ταινία της σειράς και η αμοιβή του θα είναι πάνω από 10.000.000$.

Στο ρεπορτάζ αναφέρουν ότι η παραγωγός του franchise Barbara Broccoli όχι μόνο έπεισε τον ηθοποιό, αλλά επιδιώκει να γράψει και το νέο τραγούδι της ταινίας η Αντέλ.


Το «Skyfall» του 2012,  έφτασε σε εισπράξεις τα 1.1δις δολαρια παγκοσμίως, ενώ το ομώνυμο εκπληκτικό κομμάτι που έγραψε & ερμήνευσε η Adele ήταν το πρώτο τραγούδι ταινίας Jame Bond που κέρδισε Grammy, Χρυσή Σφαίρα και φυσικά Όσκαρ. 

Tο «Spectre» (2015), η τελευταία ταινία, έκανε εισπράξεις 880.700.000$ και το (υπερεκτιμημένο κατά τη γνώμη μου) "Writing's on the Wall",που έγραψε (μαζί με τον Jimmy Napes) & ερμήνευσε ο Sam Smith κέρδισε Χρυσή Σφαίρα και Όσκαρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube