H ΖΩΗ ΤΗΣ MARIAH CAREY ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ


ζωή της 48χρονης Μαράια Κάρεϊ θα γίνει δραματική τηλεοπτική σειρά από το τηλεοπτικό δίκτυο Starz.
Η σειρά προς το παρόν δεν έχει τίτλο (λογικά θα είναι κάποιο τραγούδι της), το σενάριο το γράφει η Νίνα Κόλμαν («Mahogany») ενώ η μάνατζερ της Μimi Στέλα Μπουλόχνικοφ(Magic Carpet Productions), o Brett Ratner (The Revenant) & η τραγουδίστρια φυσικά, θα είναι ανάμεσα στους εκτελεστικούς παραγωγούς.
Η ιστορία θα διαδραματίζεται το 1986 στη Νέα Υόρκη και θα ασχολείται με την άνοδο ενός φιλόδοξου 16χρονου κοριτσιού στη μουσική βιομηχανία, μιας μιγάδας που γεννήθηκε στο Χάτινγκτον, μεγάλωσε στο Γκρίνλοουν (Λονγκ 'Αιλαντ) και πέρασε δύσκολη παιδική ηλικία εξαιτίας του διαζυγίου των γονιών της, όταν ήταν τριών ετών.Το πείσμα & το ταλέντο την έκαναν μια από τις πιο πετυχημένες γυναίκες όλων των εποχών στην δισκογραφία.



Η Μαράια μετά την αποφοίτησή της από το ''Harbourfields High School'' το 1987, μετακόμισε στο Μανχάταν και εργάστηκε σε διάφορες δουλειές(όπως σερβιτόρα), ενώ σπούδαζε κοσμετολογία. Το ξεκίνημα της λαμπερής καριέρας της έγινε από τον τότε πρόεδρο της Columbia Records, Τόμι Μοτόλα, ο οποίος την έπεισε να υπογράψει συμβόλαιο.
Τα υπόλοιπα είναι ιστορία...
Σύμφωνα με τα ''Guinness World Records'', η ΜC, Celine Dion και & η Whitney Houston έχουν πουλήσει πάνω από 200 εκατομμύρια άλμπουμ παγκοσμίως και βρίσκονται στη δεύτερη θέση, με τη Βασίλισσα Madonna να βρίσκεται κορυφή, με περίπου 300 εκατομμύρια πωλήσεις άλμπουμ. 
Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που η Carey ασχολείται με τηλεοπτικό πρόγραμμα, μετά το επιτυχημένο ''Mariah’s World'' του ''Ε!''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube