ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ BRITNEY SPEARS ΣΤΑ VMAS ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ



οιος δεν θυμάται την εμφάνιση της Britney Spears στα VMAs 2007 (πραγματοποιήθηκαν στις 9/9 στο Λας Βέγκας); Μια βραδιά που σχολιάστηκε εκείνη τη χρονιά όσο τίποτα άλλο. Το επόμενο πρωί το θέμα έπαιζε παντού. Βούτυρο στο ψωμί των MME...
H σούπερ σταρ της ποπ μουσικής εμφανίστηκε κάπως ζαλισμένη, με μαύρο μπικίνι, προσπαθώντας να χορέψει, χάνοντας τα βήματα της τις περισσότερες φορές ενώ στο πλειμπακ ξεχνούσε τα λόγια της ή ακόμα και να ανοίξει το στόμα της.
Η χειρότερη Britney που είδαμε ποτέ...



Είχε ήδη ξεκινήσει να δίνει τους προσωπικούς της αγώνες μήνες πριν εκείνη την απογοητευτική εμφάνιση και όσο περνούσε ο καιρός τα πράγματα πήγαιναν από το κακό στο χειρότερο.Τα media είχαν το μεγαλύτερο μερίδιο της ευθύνης για την ψυχική ''κατάρρευση'' του ποπ ειδώλου.



Τον Οκτώβριο του 2007 έχασε την κηδεμονία των γιων της.Τον Φεβρουάριο έμεινε σε κλινική αποτοξίνωσης για λιγότερο από 24 ώρες ενώ το βράδυ εκείνης της ημέρας ξύρισε δημόσια το κεφάλι της σε κομμωτήριο του Λος Άντζελες, επιτέθηκε στο αυτοκίνητο παπαράτσο με ομπρέλα. Το 2008 νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρική κλινική... 



Ήταν η περίοδος που τα ΜΜΕ την είχαν στο στόχαστρο, οι παπαράτσι της κυνηγούσαν συνεχώς, κάνοντας τη ζωή της κυριολεκτικά κόλαση.

Τα επόμενα χρόνια τα πράγματα άλλαξαν προς το καλύτερο στην προσωπική της ζωή. Είναι υγιής, ισορροπημένη, ζει με τους δυο γιους της και είναι ερωτευμένη με τον προσωπικό της γυμναστή, ο οποίος της άλλαξε και το σώμα. 

Μετά από εκείνο το σχεδόν σοκαριστικό σόου, η Britney κάνει συνεχώς ''επιστροφή'' με τους δίσκους της να μην ''πουλάνε'' πια και τα σινγκλς να μην φτάνουν στην κορυφή των τσαρτς όπως στο παρελθόν.Εντάξει, στους περισσότερους καλλιτέχνες έχει συμβεί αυτό κάποια στιγμή στην καριέρα τους




Η πτώση στις πωλήσεις των δίσκων της μιλάει από μόνη της: ...Baby One More Time (1999) - 30.000.000, Oops!... I Did It Again (2000) - 24.000.000, Britney (2001) - 15.000.000, In the Zone (2003) - 10.000.000, Blackout (2007) - 3.100.000, Circus (2008) - 4.500.000, Femme Fatale (2011) - 794.000, Britney Jean (2013) - 272.000, Glory - (2016) - 260.000.


Σε μια εποχή που μπορεί μεν να έχουν πέσει οι πωλήσεις των δίσκων παγκοσμίως, όμως υπάρχουν και καλλιτέχνες όπως όπως η Taylor Swift που οι πωλήσεις του κάθε δίσκου ξεπερνά τα πέντε εκατομμύρια αντίτυπα. Πράγμα που σημαίνει ότι αν βγάζεις ενδιαφέρουσα & προσεγμένη μουσική, το κοινό δεν θα σε αγνοήσει.




Η 35χρονη Spears ποτέ δεν είχε καλή φωνή, όμως ήταν απίστευτη σόουγουμαν (χόρευε καλύτερα και από την Μαντόνα) και κατάφερνε να έχει δίπλα της τους σωστούς παραγωγούς και συνθέτες ώστε να κυκλοφορεί την μια τεράστια επιτυχία μετά την άλλη.

Τα μόνιμα πλειμπακ όμωε και η κακή σκηνική παρουσία έχουν ως αποτέλεσμα να μην θυμίζει σε τίποτα το αεικίνητο πλάσμα με τις απίστευτες χορογραφίες.
Αν την συγκρίνεις με την 48χρονη JLo που χορεύει και τραγουδάει (ζωντανά συνήθως) και είναι καλύτερη από ποτέ, η Britney λατρεύει το  lip-syncing ενώ με το ζόρι περπατάει στη σκηνή και σχολιάζεται συνεχώς.

Τώρα πια προσπαθεί να παραμένει στην επικαιρότητα χωρίς την απίστευτη επιτυχία του παρελθόντος και με μια κουρασμένη εκδοχή του άλλοτε καθηλωτικού εαυτού της. 

Όπως και να 'χει έγραψε τη δική της ιστορία στην ποπ, δημιουργώντας άπειρους κλώνους της, με καμιά από αυτές να έχει την δική της διάρκεια.
Είναι μια από τις πιο πλούσιες τραγουδίστριες και οι πωλήσεις των δίσκων της ξεπερνούν τα 150.000.000 αντίτυπα.

Η Britney μπορεί να μην έχει την επιτυχία του παρελθόντος, όμως αποδείχθηκε μαχήτρια και την εκτίμησα ακόμα περισσότερο γι αυτό, όπως για το ότι δεν έχει πει δημόσια κακή κουβέντα για κανέναν.




Δείτε ακόμη: H BRITNEY ΕΓΙΝΕ 35! ΠΟΙΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΗΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ & ΠΟΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΑΝ ΠΟΤΕ ΣΤΟ #1 ΤΟΥ BILLBOARD

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube