ΤΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ''SEX AND THE CITY 3'' ΑΚΥΡΩΘΗΚΑΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ KIM CATTRALL. ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Η SARAH JESSICA PARKER;




α γυρίσματα του ''Sex And The City 3'' που θα ξεκινούσαν το Φθινόπωρο, τελικά ακυρώθηκαν εξαιτίας των εξωφρενικών απαιτήσεων της Kim Cattrall και η ταινία δεν θα γυριστεί ποτέ. 


Σύμφωνα με την ''DailyMail'', η Cattrall (η τηλεοπτική Samantha Jones) ήταν εκείνη που προκάλεσε τη διακοπή της ταινίας, καθώς είχε την απαίτηση να γίνει παραγωγή άλλων ταινιών πάνω στις οποίες δούλευε, αλλιώς δεν θα υπέγραφε για το φιλμ.

Η Warner Bros δεν συμφώνησε και αποφάσισε να ακυρώσει την παραγωγή, καθώς θεώρησε άδικο για τους θαυμαστές του SATC να γυρίσει την ταινία μόνο με τις τρεις πρωταγωνίστριες.

«Όλοι περίμεναν πως και πως να γίνει αυτή η ταινία, αλλά για άλλη μια φορά η Kim Cattrall το γύρισε στον εαυτό της και το παίζει θύμα. Είχε το θράσος να πει στην Warner Bros ότι θα έκανε τη ταινία μόνο αν έκαναν άλλες ταινίες πάνω στις οποίες δούλευε. Γελοίο. Ποια νομίζει ότι είναι; Ο George Clooney», δήλωσαν πηγές στην DailyMailTV.


Σύμφωνα με το radaronline.com, η Warner Bros είχε δώσει το πράσινο φως σχεδόν ένα χρόνο πριν και οι τέσσερις κυρίες που είχαν υπογράψει εδώ και πολλούς μήνες για την τρίτη ταινία ''Sex And The City'' ανυπομονούσαν να συνεργαστούν ξανά.



Η 52χρονη Sara Jessica Parker παρευρέθηκε χθες στο New York City Ballet Gala συνοδευόμενη από τον 55χρονο σύζυγο της 
Matthew Brodericκ και όταν ρωτήθηκε για την τρίτη ταινία ''Sex And The City'', επιβεβαίωσε την είδηση δηλώνοντας: «Τέλειωσε... δεν θα το κάνουμε. Είμαι απογοητευμένη. Είχαμε αυτή την όμορφη, αστεία, συγκινητική και ευχάριστη ιστορία. Δεν είναι μόνο η απογοήτευση ότι δεν θα μπορέσουμε να πούμε τη νέα ιστορία μας, αλλά περισσότερο για αυτό το κοινό που επιζητούσε τόσο πολύ μία ακόμη ταινία».



Η τηλεοπτική σειρά "Sex and the City" του HBO ολοκληρώθηκε το 2004 και συνεχίστηκε στη μεγάλη οθόνη με δυο ταινίες το 2008 και το 2010.

Δείτε ακόμη: Η ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΤΟΥ SEX AND THE CITY ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΓΙΑΤΙ Η CARRIE ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΟΝ MR. BIG & ΟΧΙ ΤΟΝ AIDAN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube