SURVIVAL SECRET: Η ''ΕΠΙΚΗ'' ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΑΪΒΑΖΗ


Το ''Survival Secret'' εκτός από υπερπαραγωγή(πάψε να γελάς) είναι και το παιχνίδι των ανατροπών αφού οι κανόνες αλλάζουν μάλλον ανάλογα με τα κέφια του παρουσιαστή και της υπερπαραγωγής(θα στηματήσεις να γελάς;).
Στο χθεσινό και γεμάτο αγωνία(;) επεισόδιο οι ''Αετοί'' έχασαν στο παιχνίδι ασυλίας και έτσι στο συμβούλιο της Κουρούτας ψήφισαν τους δυο υποψήφιους προς αποχώρηση. Οι δύο προτεινόμενοι τελικά ήταν η Μαρία Ματσούκα και η Φιλίτσα Καλογεράκου, αλλά αυτό λίγους αφορά.
Ο καταπληκτικός Κώστας Σόμμερ έβαλε στη συνέχεια τους ''Αετούς'' να ψηφίσουν τον παίκτη, ο οποίος θα έφευγε εκείνη τη στιγμή, κάτι που συμβαίνει το τελευταίο διάστημα ώστε να τελειώσει συντομότερα η υπερπαραγωγή του Έψιλον.
Για πρώτη φορά όμως οι παίκτες ψήφισαν σε ανοιχτή ψηφοφορία (όπως στο Nomads) και η πλειοψηφία επέλεξε να φύγει η διάσημη μόνο στην Θεσσαλονίκη Πωλίνα Τριγωνίδου.
Λίγο πριν αποχωρήσει, ο ταλαντούχος(;) παρουσιαστής της ζήτησε να επιλέξει ποιος παίκτης θέλει θα πάει στην αντίπαλη ομάδα.
Η Πωλίνα επέλεξε τον υπερταλαντούχο ηθοποιό & σκηνοθέτη Γιάννη Αϊβάζη και τότε ήταν που οι παίκτες και από τις δυο ομάδες ξέσπασαν σε απίστευτα γέλια, ανάμεσα τους και ο Αϊβάζης, ο οποίος ελάχιστα λεπτά μετά σοβάρεψε απότομα, σηκώθηκε, ανακοίνωσε την αποχώρησή του και έφυγε. 
Είναι ίσως η πιο περιέργη και γελοία αποχώρηση που έχεις δει σε ριάλιτι...Και το Όσκαρ κακής ερμηνείας πηγαίνει στον...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube