''WINCHESTER: THE HOUSE THAT GHOSTS BUILT'': Η ΝΕΑ ΤΑΙΝΙΑ ΤΗΣ HELEN MIRREN ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ




ταινία τρόμου ''Winchester: The House That Ghosts Built''είναι βασισμένη σε αληθινή ιστορία και πρωταγωνιστεί η σπουδαία Ελεν Μίρεν. Η γοτθική έπαυλη Winchester βρίσκεται στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια και θεωρείται ένα το πιο στοιχειωμένα σπίτια του κόσμου, καθώς έχουν καταγραφεί άπειρες θεάσεις φαντασμάτων.
Χτίστηκε το 1884, αποτελείται συνολικά από 160 δωμάτια (πολλά από τα οποία είναι μυστικά), υπάρχουν πόρτες που δεν οδηγούν πουθενά και διάδρομοι που είναι λαβύρινθοι. 
Στο τεράστιο σπίτι ζούσε η Σάρα Γουίντσεστερ, κληρονόμος του εργοστασίου όπλων Γουίντσεστερ, η οποία δεν έβγαινε πότε έξω!




Η νέα ταινία τρόμου των Michael και Peter Spierig σε παραγωγή των:Tim McGahan και Brett Tomberlin, με πρωταγωνίστρια μάλιστα την βραβευμένη με Όσκαρ Ελεν Μίρεν στον ρόλο της χήρας Γουίνστεστερ. Σύμφωνα με το σενάριο η χήρα δεν έχτισε την έπαυλη για τον εαυτό της, ούτε για ανιψιά της (Sarah Snook), ούτε και για τον Δρ. Ερικ Πράις (Jason Clarke) αλλά για όλα εκείνα τα πνεύματα που σκοτώθηκαν από κάποιο από τα όπλα που κατασκεύασε το εργοστάσιο της οικογένειάς της και ζητούν εκδίκηση.

Το θρίλερ θα προβληθεί στις Αμερικανικές κινηματογραφικές αίθουσες στις 2 Φεβρουαρίου του 2018.

Πρωταγωνιστούν οι: Helen MirrenJason ClarkeSarah Snook και Angus Sampson.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube