H MERYL STREEP ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ ΠΟΛΥΒΡΑΒΕΥΜΕΝΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ''BIG LITTLE LIES''


Μετά την 21η Οσκαρική υποψηφιότητά (για το «The Post»),η τρεις φορές βραβευμένη ηθοποιός με το χρυσό αγαλματίδιο θα λάβει μέρος στην επιτυχημένη -και βραβευμένη 8 Emmy, 6 Χρυσές Σφαίρες και 2 SAG- δραματική μίνι σειρά του HBO, «Big Little Lies».

H 69χρονη ηθοποιός που έχει να εμφανιστεί σε σειρά από το «Angels in America» (2003) όπου για την ερμηνεία της κέρδισε Emmy, θα υποδυθεί τη μητέρα του Πέρι Ράιτ(Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ), Μέρι Λουίζ Ράιτ, που έρχεται στο Μόντερεϊ μετά τον θάνατο του γιου της, αναζητώντας απαντήσεις...Πώς πέθανε ο γιος της ίσως και τι γνωρίζει η νύφη της Nικολ Κιντμαν;
Τη 2η σεζόν θα δούμε την «τοξικότητα του ψέματος, την αντοχή της φιλίας, την εύθραυστη φύση ενός γάμου και την εξάντληση του να είσαι γονιός. Σχέσεις θα ξεφτίσουν, η εμπιστοσύνη θα φθαρεί, η κακοποίηση θα ξεπροβάλει ξανά το βίαιο κεφάλι της...» σύμφωνα με το HBO.

Η Αντρεα Αρνολντ έχει αναλάβει να σκηνοθετήσει τα επτά επεισοδια, το σενάριο των οποίων ετοιμάζει ξανά ο Ντέιβιντ Ε. Κέλι πάνω σε νέα ιστορία της Λιαν Μοριάρτι (η συγγραφέας του ομότιτλου με τη σειρά βιβλίου) και ότι το μεγαλύτερο μέρος του καστ θα επιστρέψει.

Όσο για την αμοιβή της Streep, φημολογείται ότι θα είναι γύρω στα 800.000$ ανά επεισόδιο.
To σενάριο του Ντέιβιντ Ε. Κέλι θα βασίζεται σε ένα νέο κεφάλαιο των χαρακτήρων το οποίο θα γραφεί από τη συγγραφέα του μπεστ σέλερ Λιάν Μοριάρτι και τα γυρίσματα μάλλον θα ξεκινήσουν την άνοιξη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube