ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΛΗΜΕΝΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ VERSACE ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ''AMERICAN CRIME STORY'';


Η διάσημη οικογένεια του σχεδιαστή μόδας Τζιάνι Βερσάτσε είναι ενοχλημένη τους παραγωγούς της τηλεοπτικής σειράς του Ράιαν Μέρφι για τη δολοφονία του ιδρυτή του ιταλικού οίκου μόδας, "The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story" που βασίζεται στο βιβλίο «Vulgar Favors» της αρθρογράφου του Vanity Fair, Maureen Orth. 





 "Η οικογένεια Versace δεν έχει εξουσιοδοτήσει ούτε έχει οποιαδήποτε συμμετοχή στην επερχόμενη τηλεοπτική σειρά για το θάνατο του Gianni Versace. Καθώς ο οίκος δεν εξουσιοδότησε το βιβλίο στο οποίο βασίζεται εν μέρει η τηλεοπτική σειρά, ούτε έχει συμμετάσχει στη συγγραφή του σεναρίου, αυτό το τηλεοπτικό αφήγημα πρέπει να θεωρηθεί ως έργο μυθοπλασίας" αναφέρει σε ανακοίνωση της η οικογένεια του σχεδιαστή. 


Η Πενέλοπε Κρουζ που υποδύεται τη Ντονατέλα Βερσάτσε, αδελφή και διάδοχο του Τζιάνι στον οίκο είχε επιβεβαιώσει πριν από μήνες ότι μίλησε με την σχεδιάστρια λέγοντας: «Ναι, μιλήσαμε το καλοκαίρι. Δεν θέλω να πω λεπτομέρειες. Νομίζω ότι αντιλαμβάνεται ότι την αγαπάω και τη σέβομαι από τον τρόπο που την ενσαρκώνω στη σειρά. Ελπίζω όταν δει τη σειρά, να μείνει ικανοποιημένη. Σίγουρα θα υπάρχουν σκηνές σκληρές για την ίδια. Η σειρά αναφέρεται στη δολοφονία του αδελφού της. Τα έκανα τα πάντα με αγάπη».


Αποκλειστική φωτογραφία του TMZ από τα γυρίσματα του "The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story" 


Ο  δημιουργός της σειράς Ράιαν Μέρφι, είχε και εκείνος μιλήσει με τη Ντονατέλα δηλώνοντας πως σεβάστηκε τον τρόπο που εκείνη θέλησε να εμφανιστούν στη σειρά τα τρία παιδιά της από τον πρώην σύζυγο της Πολ Μπεκ, τους Αλέγκρα και Ντάνιελ. «Την άκουσα. Είμαι πατέρας. Την καταλαβαίνω" είπε.


Τους Βερσάτσε ενόχλησε περισσότερο ότι οι νέοι ιδιοκτήτες της βίλας Casa Casuarina έδωσαν την άδεια τους ώστε να γυριστεί η σκηνή της δολοφονίας του Τζιάνι, όπου γυρίστηκε στα σκαλιά της έπαυλης που σκοτώθηκε ο σχεδιαστής. Δεν έχουν άδικο γιατί θα είναι γι αυτούς κάπως άβολο να δουν τη συγκεκριμένη σκηνή. 




Η Ντονατέλα και η υπόλοιπη οικογένεια δεν πρόκειται να παρακολουθήσουν τη μίνι σειρά και δεν έχουν σκοπό να κινηθούν νομικά γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να δικαιωθούν.


Η σειρά γυρίστηκε στην πραγματική βίλα του σχεδιαστή στο Μαϊάμι που πλέον λειτουργεί ως ξενοδοχείο.

Δείτε επίσης: AMERICAN CRIME STORY: VERSACE: ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube