H MARY POPPINS ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΟΘΟΝΗ! ΔΕΣ ΤΟ TEASER TRAILER ΤΟΥ ΣΙΚΟΥΕΛ ΤΗΣ ΚΛΑΣΙΚΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΤΗΣ DISNEY



Η Εmily Blunt θα υποδυθεί την γκουβερνάντα με τις μαγικές ικανότητες στη συνέχεια της ταινίας ''Mary Poppins'', που έχουμε να δούμε στην μεγάλη οθόνη από το 1964, με πρωταγωνίστρια την μοναδική Τζούλι Άντριους. 

Η ταινία ''Mary Poppins returns'' θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες 25 Δεκεμβρίου 2018 από την Disney φυσικά. Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας προβλήθηκε κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής μετάδοσης των φετινών Όσκαρ. Η Ποππινς επιστρέφει 25 χρόνια με τα γεγονότα της πρώτης ταινίας, άρα στα μέσα της δεκαετίας του '30.




 Το φιλμ σκηνοθέτησε ο Ρομπ Μάρσαλ, με την Εμιλι Μπλαντ στον πρωταγωνιστικό ρόλο και μαζί της παίζουν οι: Μέριλ Στριπ, Κόλιν Φερθ, Αντζελα Λάνσμπουρι, Λιν-Μανουέλ Μιράντα και Ντικ Βαν Ντάικ. 




 Για την ιστορία, η ταινία του '64 έλαβε θετικές κριτικές και ήταν υποψήφια για 13 Όσκαρ, μεταξύ των οποίων και για Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας και κέρδισε 5 βραβεία, χαρίζοντας το Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου στη Τζούλι Άντριους στην πρώτη της κινηματογραφική εμφάνιση. Το 2013 η ταινία επελέγη από τη Βιβλιοθήκη του Αμερικάνικου Κογκρέσου ως τμήμα του Εθνικού Μητρώου Κινηματογράφου ως πολιτιστικά, ιστορικά και αισθητικά σημαντική!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube