Ο CHANNING TATUM ΚΑΙ Η JENNA DEWAN TATUM ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΑΜΟΥ


Ο 37χρονος ηθοποιός Channing Tatum και η 37χρονη ηθοποιός και χορεύτρια Jenna Dewan Tatum δημοσίευσαν στους λογαριασμούς τους στο Instagram μια κοινή ανακοίνωση, όπου εξηγούσαν την απόφασή τους να δώσουν τέλος στο γάμο τους, διατηρώντας όμως τις καλές τους σχέσεις.

 «Αποφασίσαμε να χωρίσουμε σαν ζευγάρι. Ερωτευτήκαμε παράφορα πριν πολλά χρόνια και κάναμε μαζί ένα υπέροχο ταξίδι. Δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα σχετικά με το πόσο αγαπάμε ο ένας τον άλλον, αλλά η αγάπη είναι μια όμορφη περιπέτεια που αυτή τη στιγμή μας οδηγεί σε διαφορετικά μονοπάτια», αναφέρουν μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή τους. Επίσης ξεκαθαρίζουν πως ο χωρισμός δεν οφείλεται σε «μυστικά ή πρόστυχα γεγονότα». 

 Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2006 στη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Step Up», παντρεύτηκαν το 2009 και πριν από 4 1/2 χρόνια απέκτησαν την κόρη τους Everly.



 Σύμφωνα με πηγή του Page Six, ο πραγματικός λόγος που κρύβεται πίσω από τον χωρισμό του ζευγαριού είναι «η απόσταση που δημιουργήθηκε μεταξύ τους λόγω της πίεσης της δουλειάς και του χρόνου που περνούσαν χωριστά εξαιτίας των υποχρεώσεών τους. Ο Channing δούλευε ακατάπαυστα το τελευταίο διάστημα. Μόνο το 2018 έχει ανακοινωθεί η συμμετοχή του σε τέσσερις ταινίες. Είναι δύσκολο για ένα παντρεμένο ζευγάρι να περνά τόσο χρόνο χωριστά, ιδίως όταν αυτό το ζευγάρι έχει ένα μικρό παιδί».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube