Ο KIT HARINGTON ΚΑΙ Η ROSE LESLIE ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ





Ο Kit Harington και η σύντροφός του Rose Leslie υπήρξαν ζευγάρι στην μικρή οθόνη και έπειτα έγιναν  και στη πραγματικότητα.
Ο Jon Snow και η Ygritte του ''Game of Thrones'' ξεκίνησαν να βγαίνουν ραντεβού το 2012, πέντε χρόνια αργότερα αρραβωνιάστηκαν (είναι και παραδοσιακοί, δημοσιοποίησαν τον αρραβώνα τους μέσω την εφημερίδα The Times τον Σεπτέμβριο του 2017) και σε λίγες μέρες παντρεύονται. 




 Πέρσι, ο Κιτ αγόρασε ένα σπίτι σε στυλ country του 15ου αιώνα που βρίσκεται στην Αγγλική εξοχή και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Brettenham του Suffolk. Το ζευγάρι έκανε την αναγγελία του γάμου του σε ληξιαρχικό γραφείο του Aberdeenshire και πρόκειται να παντρευτεί στις 23 Ιουνίου στη Σκωτία, σε ένα σκωτσέζικο κάστρο στο Aberdeen.

 Όπως είχε αναφέρει η Daily Mail πριν λίγο καιρό, τα προσκλητήρια που ταχυδρομήθηκαν μέσα σε φακέλους με γραμματόσημα που απεικόνιζαν τον Jon Snow. Το συγκεκριμένο γραμματόσημο κυκλοφόρησε στη Μ.Βρετανία τον περασμένο Ιανουάριο και αποτελεί μέρος μιας συλλεκτικής σειρά γραμματοσήμων της Royal Mail που δείχνει τους βασικούς ήρωες της σειράς Game of Thrones.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube