MALEFICENT 2: Η MICHELLE PFEIFFER ΘΑ ΣΥΜΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ANGELINA JOLIE ΣΤΟ ΣΙΚΟΥΕΛ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ




Τέσσερα χρόνια μετά την τεράστια επιτυχία της κινηματογραφική μεταφορά της «Ωραίας Κοιμωμένης» σε live action εκδοχή και για πρώτη φορά από την πλευρά της Maleficent, η Ντίσνεΐ ετοιμάζει το δεύτερο -ακόμα πιο σκοτεινό κεφάλαιο με πρωταγωνίστρια φυσικά την Angelina Jolie. H Michelle Pfeiffer σύμφωνα με το Variety βρίσκεται σε συζητήσεις με την Ντίσνεϊ ώστε να παίξει στο σίκουελ της ταινίας. 




 Η «Maleficent» έφερε στα ταμεία σχεδόν 760 εκατομμύρια δολάρια και μάλιστα έχοντας ως πρωταγωνίστρια έναν γυναικείο χαρακτήρα, ένα πείραμα της Ντίσνεΐ που πέτυχε και με το παραπάνω.

Εκτός από την Τζολί, θα επιστρέψει ως ''Ωραία Κοιμωμένη'' (ή αλλιώς ''Aurora'') η Ελ Φάνινγκ ενώ στο καστ θα συμπεριληφθεί και ο Εντ Σκράιν. Όσο για την σπουδαία Μισέλ Φάιφερ, σύμφωνα με το Variety, θα υποδυθεί μια βασίλισσα. 




 Την σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Χοακίμ Ρένινγκ (του υποψήφιου για Ξενόγλωσσο Όσκαρ «Κον-Τίκι», αλλά και του «Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales») και το σενάριο οι: Jez Butterworth και Linda Woolverton. 

 Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστή η υπόθεση της ταινίας γιατί δεν υπήρξε ποτέ δεύτερο κεφάλαιο στο παραμύθι (ή στην ταινία κινουμένων του 1959). Η παραγωγή της ταινίας θα γίνει μέσα στο 2018, ενώ θα προβληθεί κάποια στιγμή στο 2019, χωρίς να υπάρχει οριστική ημερομηνία ακόμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube