Η WHITNEY HOUSTON ΕΙΧΕ ΚΑΚΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ


Στο νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της διάσημης τραγουδίστριας, Γουίτνεϊ Χιούστον, έγινε γνωστό ότι η ξαδέρφη της την κακοποίησε σεξουαλικά, όσο ήταν ακόμα παιδί. 

Η ξαδέρφη της ήταν η γνωστή τραγουδίστρια της σόουλ, Ντι Ντι Γουόργουικ, η οποία ήταν ανιψιά της μητέρας της Γουίτνεϊ, Σίσι και η μικρή αδερφή της σπουδαίας σόουλ τραγουδίστριας Ντιόν Γουόργουικ.



 Η Ντι Ντι Γουόργουικ γνώρισε αρκετές επιτυχίες στις δεκαετίες του ’60 και του ’70, αλλά η καριέρα της επισκιάστηκε από την μεγαλύτερη αδερφή της. Πέθανε το 2008 σε ηλικία 63 ετών, ενώ σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ αντιμετώπιζε προβλήματα εθισμού σε ναρκωτικές ουσίες.

Οι αποκαλύψεις έγιναν από τον ετεροθαλή αδερφό της Γουίτνεϊ, τον πρώην μπασκετμπολίστα του NBA Γκάρι Γκάρλαντ-Χιούστον αλλά και από την πρώην υπάλληλο της, Μέρι Τζόουνς. Ο Γκάρλαντ-Χιούστον αποκάλυψε ακόμα πως και ο ίδιος είχε πέσει θύμα κακοποίησης από την Γουόργουικ, όταν ο ίδιος ήταν μεταξύ 7-9 ετών, όταν δηλαδή η Χιούστον θα ήταν μόλις 3 ή 4 ετών.




 «Άρχισα να υποψιάζομαι πως υπήρξε κάποιο είδος κακοποίησης πριν μου το πει ο οποιοσδήποτε. Είχα μια αίσθηση, αφότου είχα παρακολουθήσει συνεντεύξεις για εκείνη ή δικά της στιγμιότυπα. Είχα την αίσθηση ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.Ήταν ένα προαίσθημα και μετά κάποιος μου το ανέφερε off camera. Δεν ήθελαν να το πουν μπροστά στην κάμερα, αλλά είπαν ότι η Γουίτνεϊ τους είχε πει ότι κάτι είχε συμβεί» είπε ο Κέβιν ΜακΝτόναλντ, ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ Whitney» που έκανε πρεμιέρα στις Κάννες.

Η Whitney Houston πέθανε το 2012, σε ηλικία 48 χρόνων. Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε πως υπέστη οξύ έμφραγμα, εξαιτίας της πολύχρονης χρήσης ναρκωτικών ουσιών. Η Dee Dee Warwick πέθανε το 2008, σε ηλικία 63 χρόνων και ήταν επίσης εθισμένη σε ουσίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube