Η LINDA HAMILTON ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ''ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗ''


Μπορεί σήμερα να πρωταγωνιστούν στις ταινίες υπερήρωες, όμως το '80 και το '90 πρωταγωνιστές ήταν οι action heroes. Mια τέτοια ηρωίδα είναι και η Sarah Connor.




Η μεγάλη κινηματογραφική επιτυχία ''Ο Εξολοθρευτής'' (The Terminator) επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη με τον James Cameron ως υπεύθυνο της ιστορίας και παραγωγό, για πρώτη φορά μετά την κυκλοφορία των δυο αρχικών ταινιών. Εκτός από τον Cameron, παραγωγός θα είναι και ο David Ellison.




Το σενάριο της πρώτης ταινίας της νέας τριλογίας έγραψαν οι: Billy Ray, David S. Goyer, Justin Rhodes και Josh Friedman. Σκηνοθέτης θα είναι ο Tim Miller (Deadpool) και ο 70χρονος Arnold Schwarzenegger θα επιστρέψει ως ''T-800 Terminator'' όπως και η πρωταγωνίστρια (και πρώην σύζυγος του Κάμερον) των δυο πρώτων ταινιών, Linda Hamilton στον ρόλο της Sarah Connor. 




Οι φωτογραφίες από το TheTerminatorFans, δείχνουν την 61χρονη Hamilton, εξοπλισμένη με αλεξίσφαιρο γιλέκο και χειροβομβίδες. 





 Το φιλμ που θα είναι άμεσο sequel του "Terminator 2:Judgement Day" (αδιαφορώντας πλήρως για την ύπαρξη των Terminator 3: Rise of the Machines, Salvation και Genisys) θα προβληθεί στους κινηματογράφους στις 22 Νοεμβρίου του 2019.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube