''DOWNTON ABBEY'': Η ΔΙΑΣΗΜΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΑΙΝΙΑ


Η πολυβραβευμένη τηλεοπτική επιτυχία «Downton Abbey», μια από τις πιο επιτυχημένες Βρετανικές σειρές όλων των εποχών, ολοκληρώθηκε το 2015 έπειτα από έξι σεζόν, ετοιμάζει την μεγάλη επιστροφή της.





Η ταινία «Downton Abbey» είναι γεγονός, καθώς η Focus Features (η οποία συμμετέχει στην παραγωγή και θα αναλάβει και τη διανομή της ταινίας μαζί με τη Universal) ανακοίνωσε κι επίσημα την είδηση, ενώ τα νέα διέδωσαν και αρκετοί από τους συντελεστές από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν φέτος το καλοκαίρι και θα συμμετάσχουν οι περισσότεροι από τους πρωταγωνιστές του αρχικού καστ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Λίλι Τζέιμς που υποδύθηκε την Λέιντι Ρόουζ, δεν θα παίξει στην ταινία.


Η ίδια θέλησε να εξηγήσει ότι μία ενδεχόμενη επανεμφάνιση του χαρακτήρα της στο φίλμ δεν θα έβγαζε νόημα αφού η πλοκή την άφησε να πηγαίνει στην Αμερική ακολουθώντας τον σύζυγό της. 

«Θα μου άρεσε πάρα πολύ να επέστρεφα για μία σκηνή, αλλά σε μία ταινία δε μπορεί να συμβεί το ίδιο όπως σε ένα χριστουγεννιάτικο επεισόδιο, πρέπει να υπάρχει ένα concept. Δεν υπήρχε χώρος για την Ρόουζ», η Τζέιμς στο People, η οποία αν και δεν θα παίξει δήλωσε ενθουσιασμένη για το εγχείρημα και  όπως είπε θα είναι στην πρώτη σειρά για να υποστηρίξει τους συναδέλφους της. 

Ναι, θα επιστρέψει και η βραβευμένη με δυο βραβείων Όσκαρ (Α' & Β' Γυναικείου Ρόλου), ένα Βραβείο Τόνυ, επτά Βραβεία BAFTA, δυο Βραβεία Έμμυ, δυο Χρυσες Σφαίρες, δυο Βραβεία Σωματείου Ηθοποιών και ενα Βραβείο Λόρενς Ολίβιε, 83 ηθοποιός Μάγκι Σμιθ. 



 Ο Τζούλιαν Φέλοους έχει ήδη γράψει το σενάριο και θα αναλάβει και την παραγωγή, όπως ανέφερε η εταιρεία Focus Features, ενώ ο Μπράιαν Πέρσιβαλ, που σκηνοθέτησε το πρώτο επεισόδιο της σειράς αλλά και πολλά ακόμη στη συνέχειά της, θα βρεθεί και πάλι πίσω από τις κάμερες. 


 "Όταν ολοκληρώθηκε η σειρά, το όνειρό μας ήταν να προσφέρουμε στα εκατομμύρια των θεατών μια ταινία και τώρα, με την εύνοια των άστρων, θα ξεκινήσουμε σύντομα την παραγωγή. Το σενάριο του Τζούλιαν σαγηνεύει και ψυχαγωγεί και στα χέρια του Μπράιαν Πέρσιβαλ σκοπεύουμε να παραδώσουμε στο κοινό ό,τι θα περίμενε κανείς", ανέφερε ο παραγωγός Γκάρεθ Νίμι. 

 Η σειρά ξεκίνησε να προβάλλεται το 2011 και συνεχίστηκε για έξι σεζόν, παρουσιάζοντας τη ζωή των Κρόουλι και των υπηρετών τους στην τεράστια έπαυλή τους, τις δεκαετίες του 1910-20. 


Το ''Downton Abbey'' κέρδισε τρεις Χρυσές Σφαίρες και 15 Εmmy από συνολικά 69 υποψηφιότητες!
Κατέχει το ρεκόρ την μη Αμερικάνικης σειράς με τις περισσότερες υποψηφιότητες στην ιστορία των βραβείων.

 Η ταινία θα προβληθεί στους κινηματογράφους το 2019.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube