H MADONNA ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ VOGUE ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΤΗΣ ΖΩΗ ΣΤΗ ΛΙΣΑΒΟΝΑ


Η Madonna που εδώ και ένα χρόνο έχει επιλέξει ως μόνιμο τόπο κατοικίας, για εκείνη και τα παιδιά της, την Λισαβόνα, φωτογραφήθηκε από το διάσημο φωτογραφικό δίδυμο Mert Alas και Marcus Piggot, για την Ιταλική έκδοση της Vogue.

Η φωτογράφηση (το παράκαναν με την επεξεργασία, έχει και το photshop τα όρια του, όπως και τα ενέσιμα κυρία Τσικόνε μας) ονομάζεται "Μόλις μια μέρα από μια ζωή" (στίχος από την επιτυχία της ''Holiday'') και η τραγουδίστρια ποζάρει σε δύο εξώφυλλα φορώντας Saint Laurent στο κτήμα Herdade do Peru, το οποίο χρονολογείται από τον 18ο αιώνα και βρίσκεται στο εθνικό πάρκο Arrábida, περίπου 19 μίλια από τη Λισαβόνα. 





Η Βασίλισσα της ποπ θα γίνει στις 16 Αυγούστου 60 χρονών και με αυτήν την φωτογράφιση μας παρουσιάζει τον νέο τρόπο ζωής της στην Ευρωπαϊκή πρωτεύουσα μακριά από τους τρελούς ρυθμούς της Αμερικής.


Αρχικά, το περιοδικό είχε προγραμματίσει να γιορτάσει τα γενέθλια της με επίκεντρο την τεράστια καριέρα και τα επιτεύγματά της, όπως δήλωσε ο δημιουργικός διευθυντής της ''Vogue Italia'', Giovanni Bianco στο WWD.

Όμως τα πράγματα δεν έγιναν έτσι τελικά καθώς η Madonna «Δεν θέλει να μιλήσει για το παρελθόν».
Έτσι το επετειακό τεύχος του περιοδικού είναι αφιερωμένο στη ζωή της στην Λισαβόνα, τα παιδιά της, το πάθος της για τη μουσική και τα άλογα, τα έργα της για φιλανθρωπικούς σκοπούς για το Μαλάουι.
 Ποιος ήταν ο λόγος που πήρε την απόφαση να αφήσει τη Νέα Υόρκη;

«Το ποδόσφαιρο. Ο γιος μου o David, ο οποίος πρόκειται να γίνει 13 στις 24 Σεπτεμβρίου, ήθελε να παίζει επαγγελματικό ποδόσφαιρο εδώ και χρόνια. Ήμουν απελπισμένη να τον γράψω στις καλύτερες ακαδημίες ποδοσφαίρου, με τους καλύτερους προπονητές, αλλά το επίπεδο του ποδοσφαίρου στην Αμερική είναι πολύ χαμηλότερο από τον υπόλοιπο κόσμο, είδα την απογοήτευσή του και ένιωσα επίσης ότι ήταν μια καλή στιγμή. Ένιωσα σαν να χρειαζόμασταν μια αλλαγή και ήθελα να φύγω από την Αμερική για λίγο - όπως ξέρετε, αυτή δεν είναι η ωραιότερη ώρα της Αμερικής - όχι ότι  αφήνοντας την Αμερική υπάρχει διαφορά ή αλλάζει κάτι. Έχω ζήσει σε άλλα μέρη. Έζησα στο Λονδίνο για 10 χρόνια. Μου αρέσει να βάζω τον εαυτό μου σε άβολες καταστάσεις και να ρισκάρω» είπε η Μαντόνα.

«Είναι η ιστορία μιας νέας ζωής, η μετακίνηση της στην Πορτογαλία για να βοηθήσει τον γιο της Ντέιβιντ να παίζει ποδόσφαιρο - είναι απίστευτο να σκεφτόμαστε τη Madonna ως μητέρα ενός ποδοσφαιριστή" είπε ο διευθυντής της ''Vogue Italia'', Emanuele Farneti.




Οι ώρες των παιχνιδιών και οι τοποθεσίες της προπόνησης αλλάζουν συνεχώς, πράγμα που σημαίνει ότι η οικογένειά πρέπει να προσαρμοστεί σε όλα αυτά. 
«Είναι αδύνατο να προγραμματίσω, και τότε νιώθω ότι δεν είμαι δίκαιη με τα άλλα μου παιδιά ή ότι με τον εαυτό μου!» είπε η τραγουδίστρια.
Παρόλα αυτά, τα παιδιά της "έχουν αγκαλιάσει" τη ζωή τους στη Λισαβόνα ενώ συμμετέχουν σε αθλητικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες, ένας τρόπος να μάθουν πιο εύκολα Πορτογαλικά ο David και οι του αδελφές του Mercy James (12 ετών) και Stella και Esther (5 ετών).


Όπως δήλωσε ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του περιοδικού, Giovanni Bianco, «προτείναμε να γίνει αυτή η συνέντευξη στη Λισαβόνα και αποδείχτηκε πολύ σωστή επιλογή γιατί βγήκε μια πολύ προσωπική συνέντευξη, πιο ενδιαφέρουσα από το να κάναμε μία απλή αναδρομή στην ιστορία της και στην πορεία της ως καλλιτέχνη ή από το να μιλούσαμε απλά για την ενασχόλησή της με projects που αφορούν την Αφρική».

«Είναι μια εξαιρετικά σκληρά εργαζόμενη γυναίκα, έχω μάθει πολλά από το πάθος και την αφοσίωσή της. Σε αυτή τη φωτογράφηση βλέπετε περισσότερα τη μητρική της πλευρά, είναι συναρπαστική με τα παιδιά και τους φίλους της - είναι ένα παράδειγμα. Είναι πολύ χαρούμενη και ρομαντική, μπορείτε να το διακρίνεται στις φωτογραφίες όπου μας δείχνει ό,τι αγαπάει περισσότερο"», σχολίασε ο Bianco.





Η Madonna πριν καταλήξει στη Λισαβόνα με τα τέσσερα από τα έξι παιδιά της, είχε σκεφτεί το Τορίνο και τη Βαρκελώνη. Για το Τορίνο, θεώρησε πως «δεν είναι πραγματικά μια πόλη για παιδιά», η Βαρκελώνη «είναι μια πραγματικά διασκεδαστική πόλη» όμως η Λισαβόνα «φαινόταν η καλύτερη επιλογή για όλους».
Της αρέσει που είναι μια παραδοσιακή μαμά και όπως είπε ο ρόλος αυτός «απαιτεί να μην έχεις ζωή κατά κάποιο τρόπο».
Για εκείνη, το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό που αναπτύσσουν τα παιδιά της, είναι η συμπόνια: «Θέλω απλώς να είναι καλοί άνθρωποι που αντιμετωπίζουν άλλα τους άλλους ανθρώπους με αξιοπρέπεια και σεβασμό, ανεξάρτητα από το χρώμα του δέρματος, τη θρησκεία, το φύλο». Το ενδεχόμενο να γίνει ο γιος της γίνει ο επόμενος μεγάλος Πορτογάλος σταρ του ποδοσφαίρου, η Madge νομίζει πως «Αυτό είναι μόνο το κερασάκι στην τούρτα!»


Αυτό το διάστημα η Μadonna ετοιμάζει το νέο της άλμπουμ (μέχρι το τέλος του έτους θα έχει κυκλοφορήσει) στο οποίο συνεργάστηκε με Πορτογάλους μουσικούς που γνώρισε και όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες και τα βίντεο που ανεβάζει στο instagram, διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της.















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube