H ΖΩΗ ΤΗΣ CELINE DION ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΑΙΝΙΑ


Μια νέα ταινία που βασίζεται στη ζωή της πιο επιτυχημένης Καναδής τραγουδίστριας όλων των εποχών, θα δούμε στη μεγάλη οθόνη.
Το φιλμ που θα είναι Γαλλικής παραγωγής, θα έχει τον τίτλο «The Power of Love» (μια από τις πρώτες τεράστιες επιτυχίες της Ντιον στ' Αγγλικά) και θα κυκλοφορήσει στις 2 Δεκεμβρίου 2020.

Η βραβευμένη με δυο βραβεία César, Γαλλίδα ηθοποιός, τραγουδίστρια και σκηνοθέτις, Valérie Lemercier, θα αναλάβει τη σκηνοθεσία της ταινίας και θα ενσαρκώσει τον ρόλο της Aline, έναν ρόλο εμπνευσμένο από την Celine Dion!





Η Lemercier αποκάλυψε ότι το φιλμ δεν θα είναι ακριβώς βιογραφικό αλλά θα βασίζεται στη ζωή της Celine και σκοπεύει να κάνει κάποιες μικρές αλλαγές στις λεπτομέρειες και στα γεγονότα της ζωής της τραγουδίστριας για την προσαρμογή στην μεγάλη οθόνη.
Το Γαλλικό στούντιο Gaumont ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι η επερχόμενη ταινία δεν πρόκειται να είναι βιογραφικό αλλά ένας "φόρο τιμής" που αντλεί λεπτομέρειες από τη ζωή της τραγουδίστριας και θα χρησιμοποιηθούν πολλές από τις επιτυχίες της.
«Συγκινήθηκα από τον θρήνο της Ντιόν για τον άντρα της και έψαξα την ιστορία της. Εμαθα για την ίδια, τον σύζυγό της και τη μητέρα της. Ανακάλυψα πόσο δυνατή ήταν η αγάπη τους, το χιούμορ που τους έδενε και κατάλαβα πώς τρεις διαφορετικοί και φιλόδοξοι χαρακτήρες κατάφεραν να κάνουν ένα μικρό κοριτσάκι τη μεγαλύτερη σταρ στον πλανήτη», δήλωσε η Valérie Lemercier.


Τα γυρίσματα που θα πραγματοποιηθούν σε Γαλλία, Καναδά, Ισπανία και Λας Βέγκας, αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στον Μάρτιο έτσι ώστε η ταινία να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2020. Το κόστος της παραγωγής υπολογίζεται στα 23 εκατομμύρια δολάρια.

Το σενάριο είναι γνωστό. Η ιστορία της κοπέλας από τον Καναδά που μεγάλωνει σε μια οικογένεια με άλλα 13 αδέλφια, την ανακαλύπτει σε ηλικία δώδεκα ετών ο μάνατζερ ταλέντων, Ρενέ Ανζελίλ, γίνεται παγκόσμια σταρ πουλώντας πάνω από 200.000.000 δίσκους, παντρεύονται, αποκτούν τρία παιδιά και μένουν ερωτευμένοι μέχρι τον θάνατο του από καρκίνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube