CELINE DION: ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΤΩΝ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ ΤΗΣ ΣΤΟ ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 16 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ


Oλα τα καλά πράγματα κάποια στιγμή τελειώνουν, το ίδιο συνέβη και στην Καναδή τραγουδίστρια με την αγγελική φωνή στην έρημο της Νεβάδα.




Δεκαέξι χρόνια μετά, 1141 παραστάσεις και ρεκόρ εισπράξεων, η 51χρονη Celine Dion αποχαιρέτησε το Λας Βέγκας, με μια συγκινητική τελευταία παράσταση.

Η Dion ξεκίνησε τις εμφανίσεις της στο ''The Colosseum at Caesars Palace'', στις 25 Μαρτίου 2003, τρια χρόνια σχεδόν μετά τη γέννηση του πρωτότοκου γιου της,με το σόου ''A New Day...'', σ' ένα τεράστιο θέατρο 4300 θέσεων που δημιουργήθηκε ειδικά για 
εκείνη.






Για την τραγουδίστρια ήταν το μεγαλύτερο ρίσκο που είχε πάρει γιατί πολλοί της έλεγαν ότι αυτό θα ήταν και το ''τέλος'' της καριέρας της. Όμως ο σύζυγος της, Rene Angellil που είχε και την αρχική ιδέα, αποδείχθηκε σωστός.

 Το εντυπωσιακό ''A New Day...'' έκανε ρεκόρ εισπράξεων και παραμένει ως τώρα το πιο επιτυχημένο σόου όλων των εποχών στο Βέγκας. Από το 2003 έως το 2007 οι εισπράξεις των 717 παραστάσεων έφτασαν τα 465.000.000$ με τρία εκατομμύρια θεατές να απολαμβάνουν την αγαπημένη τους τραγουδίστρια. Για κάθε μια από τις 70 παραστάσεις που έδινε τον χρόνο, η αμοιβή ήταν 500.000$!




Η δεύτερη σειρά των 424 παραστάσεων ξεκίνησε στις 15 Μαρτίου του 2011, μετά από μια διακοπή για την γέννηση των διδύμων γιων της, με το σόου ''Celine'', με την επιτυχία να επαναλαμβάνεται.

Στις 8 Ιουνίου 2019 υποκλίθηκε για τελευταία φορά στη σκηνή του ''Colosseum'' τραγουδώντας τις μεγάλες της επιτυχίες, ένα νέο κομμάτι, το ''Flying On My Own'' (από το επερχόμενο άλμπουμ της Courage'' και ως τελευταίο τραγούδι επέλεξε το κλασικό ''Somewhere over the rainbow'' της Τζούντι Γκαρλαντ, με φωτογραφίες της οικογένειας της να εμφανίζονται στην γιγαντοοθόνη.




Δίπλα της είχε και τους τρεις γιους της. Τον 18χρονο René-Charles και τους οκτάχρονους, Eddy και Nelson.

''Ειλικρινά δεν ξέρω πώς να εκφράσω τα πραγματικά συναισθήματά μου αυτή τη στιγμή, αλλά αν μου επιτρέπετε, θα ήθελα να τραγουδήσω αυτό το τελευταίο τραγούδι για σας, το οποίο ήταν πολύ συναισθηματικό για μένα και νομίζω για όλους μας και θα ήθελα να το προσφέρω σε όλους σας, με όλη μου την αγάπη" είπε η σπουδαία τραγουδίστρια πριν ερμηνεύσει το ''Somewhere over the rainbow''.




Μετά το φινάλε στο Βέγκας, η Σελίν μαζί με τους φίλους, τους συνεργάτες και την οικογένεια της διασκέδασαν στο ιδιωτικό πάρτι όπου εκτός των άλλων τα πολυάριθμα χρωματιστά βεγγαλικά φώτισαν τον ουρανό. 

Η Celine Dion ξεκινά τον Σεπτέμβριο από τον Καναδά τη νέα της παγκόσμια περιοδεία που έχει τον τίτλο ''Courage World Tour''.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube