ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΚΑΣΤ ΤΟΥ 'JURASSIC PARK' ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟ 'JURASSIC WORLD 3'


Αυτά και αν είναι νέα! Η Laura Dern, ο Sam Neill και ο Jeff Goldblum (τον είδαμε για λίγο στο φινάλε της προηγούμενης ταινίας) επιστρέφουν ως. Dr. Ellie Sattler, Dr. Alan Grant και Dr. Ian Malcolm, αντίστοιχα. Τον Chris Pratt και την Bryce Dallas Howard εννοείται ότι θα τους ξαναδούμε.




Ο Sam Neill έπαιξε στην πρώτη (και καλύτερη φυσικά) και τρίτη ταινία, ο Jeff Goldblum στις δύο πρώτες και η Laura Dern στην πρώτη και έκανε μια μικρή εμφάνιση στην τρίτη.


O σκηνοθέτης και σεναριογράφος Colin Trevorrow έκανε γνωστή την ευχάριστη είδηση σε μια ειδική προβολή του μικρού μήκους φίλμ ''Battle at Big Rock''.



Ο  Colin Trevorrow θα γράψει μαζί με την Emily Carmichael το σενάριο της ταινίας, που θα βασίζεται πάνω στην ιστορία που δημιούργησαν οι Trevorrow και Derek Connolly (συν-δημιουργός του σεναρίου για το πρώτο "Jurassic World"), ενώ οι Frank Marshall και Pat Crowley θα είναι και πάλι παραγωγοί.

 Ο Steven Spielberg που σκηνοθέτησε τις δυο πρώτες ταινίες του ''Jurassic Park'' (ο Joe Johnston ήταν σκηνοθέτης της τρίτης) θα επιστρέψει στον ρόλο του εκτελεστικού παραγωγού.





H νέα ταινία θα διαδραματίζεται ένα χρόνο μετά τα γεγονότα του ''Jurassic World: Fallen Kingdom'' όπου άνθρωποι και δεινόσαυροι συνυπάρχουν και φυσικά όχι ειρηνικά. 

Το "Jurassic World 3" θα προβληθεί στους κινηματογράφους στις 11 Ιουνίου 2021.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube