Η BLAKE LIVELY ΚΑΙ Η ANNA KENDRICK ΣΤΟ ΣΙΚΟΥΕΛ ΤΟΥ 'A SIMPLE FAVOR΄


 

To σικουελ του θρίλερ με στοιχεία μαύρης κωμωδίας  ''A Simple Favor'' (2018) βρίσκεται στα σκαριά με τις δυο πρωταγωνίστριες να επιστρέφουν στους ρόλους τους. 
Οι κριτικές ήταν θετικές και στο box office έφερε 97,6 εκ. δολαρια και μ ένα ενδιαφέρον σάουντρακ με γαλλικά τραγούδια στην πλειοψηφία τους.

Λίγα λόγια για την πρώτη ταινία.. Η Στέφανι Γουόρντ(Anna Kendrick) και η πλούσια Έμιλι Νέλσον (Blake Lively), γνωρίζονται στο δημοτικό σχολείο που πηγαίνουν τα παιδιά τους και γίνονται γρήγορα καλές φίλες. Μια μέρα η Εμιλι εξαφανίζεται μυστηριωδώς και η Στέφανι αναρωτιέται πόσο καλά ήξερε την καλύτερή της φίλη. Η Emily φαίνεται να κρύβει ένα σκοτεινό μυστικό και η Stephanie βρίσκεται μπλεγμένη στο περίπλοκο παρελθόν και παρόν της νέας της φίλης. 







Το φιλμ που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του 2017 της Ντάρσεϊ Μπελ, σκηνοθέτησε ο Paul Feig, το σενάριο έγραψε η Jessica Sharzer και έπαιζαν οι: Blake Lively, Anna Kendrick, Rupert Friend, Jean Smart, Linda Cardellini, Andrew Rannells και Sarah Baker.





To σικουελ θα αναλάβει η Lionsgate και τα Amazon Studios, με σκηνοθέτη τον Paul Feig, σε σενάριο της Jessica Sharzer, όπως και στο πρώτο φιλμ δηλαδή και προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό κάτι άλλο.
Το σίγουρο είναι ότι θα δούμε ξανά ανατροπές, κρυμμένα μυστικά, την Blake Lively με στιλάτα κοστούμια και καλά τραγούδια στο σάουντρακ.

 Δείτε την πρώτη ταινία πάντως, αξίζει μέχρι το τέλος.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου