TO ΤΡΕΙΛΕΡ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΣΕΖΟΝ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ THE UMBRELLA ACADEMY


Mετά από δυο επιτυχημένες σεζόν, η τηλεοπτική σειρά The Umbrella Academy επιστρέφει. 
Πρόκειται για τηλεοπτική μεταφορά των κόμικς των Gerard Way και Gabriel Ba, τα οποία εκδόθηκαν από την Dark Horse, και επικεντρώνεται γύρω από την ιδιαίτερη οικογένεια του Sir Reginald Hargreeves που αποτελείται από υιοθετημένα παιδιά με υπερδυνάμεις. Showrunner και εκτελεστικός παραγωγός είναι ο Steve Blackman, ενώ στο πλευρό του βρίσκονται οι Bluegrass Television, Mike Richardosn και Keith Goldberg.


"Έχοντας σταματήσει την ημέρα της κρίσεως του 1963, η Umbrella Academy επιστρέφει σπίτι στο παρόν, πεπεοισμένοι ότι έχουν αποτρέψει την αρχική αποκάλυψη και έφτιαξαν το ξεχασμένο τους timeline μια για πάντα. Αλλά μετά από μια στιγμή χαράς, συνειδητοποιούν ότι τα πράγματα δεν είναι ακριβώς (εντάξει, καθόλου) έτσι όπως τα άφησαν. Και μπαίνει η Sparrow Academy. Έξυπνοι, στυλάτοι και τόσο ζεστοί όσο και μια θάλασσα από παγόβουνα, οι Sparrows συγκρούονται αμέσως με τους Umbrellas σε μια βίαιη μάχη που φαίνεται ότι είναι το λιγότερο που τους νοιάζει. Οδηγώντας μέσα από προκλήσεις, απώλειες και εκπλήξεις - και αντιμετωπίζοντας μια άγνωστη καταστροφική οντότητα που προκαλεί το χάος στο σύμπαν (κάτι που ίσως προκάλεσαν οι ίδιοι) - το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να πείσουν τη νέα και πιθανόν καλύτερη οικογένεια του Μπαμπά να τους βοηθήσει να φτιάξουν ότι κατέστρεψε η άφιξή τους. Θα βρουν τρόπο να γυρίσουν στην προ-αποκαλυπτική ζωή τους; Ή αυτός ο νέος κόσμος θα αποκαλύψει περισσότερα από ένα απλό πρόβλημα στο timeline;", αναφέρει η επίσημη σύνοψη της τρίτης σεζόν.




Ο νέος κύκλος επεισοδίων θα αποτελείται, όπως και οι προκάτοχοί του, από 10 επεισόδια και θα φέρει τους: Elliot Page ως Vanya (aka The White Violin), Robert Sheehan ως Klaus (aka The Séance), Emmy Raver-Lampman ως Allison (aka The Rumor), Aidan Gallagher ως Number Five (aka The Boy), David Castañeda ως Diego (aka The Kraken) και Tom Hopper ως Luther (aka Spaceboy) ως τα κύρια μέλη του cast, ενώ φέτος η Sparrow Academy θα αποτελείται από τους: Justin Cornwell ως Marcus/Sparrow Number One, Britne Oldford ως Fei/Sparrow Number Three, Jake Epstein ως Alphonso/Sparrow Number Four, Genesis Rodriguez ως Sloane/Sparrow Number Five, Cazzie David ως Jayme/Sparrow Number Six και έναν τηλεκινητικό κύβο που λέγεται Existential Dread Inducing Psykronium Cube.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου