Η Κ.ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ, Ο ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ & ΤΟ ΜΕΣ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΧΑΡΑ!

Ας ξεκινήσω με την εκπομπή ''Μες την καλή χαρά'', μία εκπομπή την οποία παρουσιάζει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, δίπλα της έχει την Κατερίνα Καραβάτου, όχι ότι έχει σημασία....
Η εκπομπή φέτος είναι πιο βαρετή από κάθε άλλη χρονιά, ίσως και η πιο βαρετή όλων των καναλιών, μη σου πω ότι πιο ευχάριστα θα δεις τον Μενιο-πρώην μάνατζερ Αλεξανδρατου-Φουρθιωτη.
Παρά το εντατικό τρέινινγκ της Ζήνας Κουτσελίνη και τις φιλικές συμβουλές της κολλητής της Ελένης Μενεγάκη, οι αδυναμίες στο ζωντανό δεν κρύβονται και φυσικό είναι, γιατί από το βουβό κορίτσι που έβαφαν στην Μενεγακη και τις περσινές της χαζομάρες ως πανελίστρια, φέτος αν και έγινε επιτέλους η βασική παρουσιάστρια της εκπομπής, δεν μπορεί να αντεπεξέλθει γιατί δεν έχει την εμπειρία, τόσο απλά.
Είναι γελοίο και τραγικό να αναγκαζονατια να γελάνε με τα αστειάκια της, να διακόπτει μια συζήτηση για να πει ότι της κατέβει στο κεφάλι χωρίς καν να ρωτήσει αν μπορεί να το κάνει και οι άλλοι να της λένε ''Ναι, ναι πες μας Κωνσταντινα'' και αφού πει την αδιάφορη ανοησία της να την ρωτούν αν ''εχει και και κάτι άλλο να προσθεσει''!
Θα μου πεις τι σημασία έχουν τα σχεδόν 10 χρόνια της Καραβάτου στην τηλεόραση, αν έχει ανάγκη να δουλέψει και είναι αναγκασμένη να δεχτεί να προσκυνά την Σπυροπούλου...
Την Καραβατου είναι λιγάκι άβολο να την βλέπεις να μιλάει και στα πλάνα να βλέπεις την Σπυροπουλου, είναι περίεργο να βλέπεις στις 8 από τις 10 στήλες της εκπομπής την Κωνσταντίνα και τους άλλους απλώς να γεμίζουν το πλάνο!
Πριν κάποιες εκπομπές την ώρα που μαγείρευε η ξανθιά & βαρετή Κωνσταντίνα, τόλμησαν οι υπόλοιποι να πουν κάποιο αστείο και να γελάσουν όχι όμως δυνατά, ίσα ίσα που ακούστηκαν,αυτό ήταν, γυρίζει έξαλλη η κεντρική παρουσιάστρια και με ύφος ''τολμησε να το ξανακάνεις και αντίο από την επόμενη εκπομπη'' και λέει ''Γιατί δεν με προσέχετε?'' και σε κλάσματα του δευτερολέπτου σώπασαν...
Έτσι είναι όταν,όπως λέγεται ,τα έχεις με τον ιδιόκτητη του καναλιού Δ.Κοντομηνά και ο οποίος κάνει τα πάντα για να την προώθηση, από φωτογραφήσεις στο σπίτι του για περιοδικό του ομίλου του και εντατικά μαθήματα από την δημοσιογράφο και υπεύθυνη ψυχαγωγικού προγράμματος Ζ.Κουτσελίνη, μέχρι το ότι ανάγκασε την μαγείρισσα να φύγει, την Αραβανή να απολυθεί, την Γερμανού να αλλάξει κανάλι, να αντικατασταθούν ο σκηνοθέτης και η αρχισυντάκτρια και ποιος ξέρει πόσοι άλλοι είχαν ανάλογη τύχη γιατί έτσι ήθελε η Σπυροπούλου!
Απορώ η Καραβατου πόσο ακόμα θα την αντέξει...
Φαντάζομαι τι έχει να γίνει αν κάποτε παντρευτεί τον 75χρονο Κοντομηνά η 27χρονη Σπυροπούλου τι θα γίνει στο κανάλι!!!










40 σχόλια:

  1. Παρουσιάστρια πολυτελείας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παρουσιαστρια παρουσιαστρια.....................και μαλιστα μεγαλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν βλέπω κάτι αυτοδημιούργητα και ταλαντούχα κορίτσια στη showbiz, τύπου Σπυροπούλου, Φουρεϊρα, Ματσούκα κλπ κλπ με πιάνει ένα ρίγος ρε παιδί μου! Λέω: "Nα, ορίστε! Τόσος κόπος, τοση επιμονή και τόσο ταλέντο (στο να πηδιούνται με οποιον να ναι για να γίνουν "κάτι", απο "τίποτα") τελικά αποδίδουν, ακόμα και στην αναξιοκρατική Ελλαδίτσα". Μπράβο κορίτσια! Keep... fucking!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τελικά δικαίως δεν τη συμπαθώ.. Είναι αξιολύπητη η κοπέλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μιλαμε για την απολυτη αυτοταπεινωση. . .οταν καποιος υποβαθμιζει ο ιδιος τοσο πολυ τον εαυτο του,πιστευοντας οτι μονο ετσι μπορει να καταφερει κατι στη ζωη του, πως μπορει ο κοσμος να εκτιμησει το οτιδηποτε πανω του! Εμπρος στο δρομο που χαραξε η Μενεγακη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ελεος με τα κόμπλεξ, τι ζόρι τραβάτε;;;

    Έχει ο άλλος δικό του κανάλι και δεν θα βολέψει την σύντροφο του θα βολέψει εσάς... όλοι οι ήθικοι!!. Και τι ζορί τραβάτε με την διαφορά ηλικίας εσάς πρότεινε ο Κοντοκομηνάς να είστε ζευγάρι;; Αν σας το προτείνει να του πείτε όχι και όταν γίνετε εβδομήντα και ΜΠΟΡΕΙΤΕ να έχετε μια εικοσιπεντάχρονη να μην την πάρετε να την γυρίσετε πίσω.. Όλοι οι υποκριτές που κάνουν κριτική... Σε λίγο θα τα βάλετε και με τον Πλωρίτη και με τον Ελύτη και με τον Ξαρχάκο όλοι επέλεξαν να είναι με γυναίκες απο τριάντα έως και πενήντα πέντε χρόνια διαφορά.. Αυτοί είναι οι χαζοί και εσείς οι έξυπνοι! Α και για τις κυρίες αν σας ζητήσει κανένας Κοντομηνάς ή όποιος άλλος επιφανής άντρας να κάνετε σχέση μαζί του πείτε όχι. Πρέπει να πει και η Σπυροπούλου και η Καρύδη και η όποια άλλη δηλαδή επειδή δεν αρέσει εσάς;;; Το όσα δεν φτάνει η αλεπού σας θυμίζει κάτι:;::

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑΤΙ ΑΔΙΚΟ ΕΧΟΥΝ; ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΤΗ! ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ....!ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΑΙΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΕΙΧΑΝ ΜΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΜΙΑ ΚΑΡΙΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΟΥΝ.
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΟΥ, ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΥΠΕΡΟΨΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΕΙΣ ΚΟΣΜΟ, ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΗΘΙΚΟ! Η ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΔΙΑΦΕΡΕΙ.

      Διαγραφή
    2. TO OTI KAPOIOI THA YPERASPIZONTAN KAI TO KATHE TSOKARO POU PAIRNEI THN THESH APO MIA KOPELA POY THN AKSIZEI PERISSOTERO, MONO KAI MONO EPEIDH TA EXEI ME PLOUSIO GKOMENO KATANTAEI GELOIO.

      Διαγραφή
    3. Θα ξεχάσουμε και αυτΑ που ξέρουμε! Ξέρεις πόσες όμορφες κοπέλες υπάρχουν που έχουν σχέση με συνομιληκους άπο έρωτα όπως δηλαδή ειναι το φυσιολογικό και παλεύουν μαζί νά δημιουργήσουν. Οχι να τα βρουν έτοιμα άπο έναν γερό που θέλει νά πηδάει στα 75 του νεότερη ο ανώμαλος ο γελοίος. Αυτό είναι παρά τη φύση.. ΈχειΣ μπερδέψει την ηθική το όμορφο το φυσιολογικό με την ανηθικότητα και την ανισορροπία. Ρε ουστ αμόρφωτοι! Τέτοια πρότυπα λαμβάνουν τα νέα παιδιά! Οι γυναίκες πουτανες και οι άντρες ανωμαλοι!

      Διαγραφή
    4. Αυτος καλα κανει,με τα λεφτα του πηδαει την κυρα του,αφου μπορει γιατι οχι?Οσο υπαρχουν γυναικες που για το χρημα θα εκαναν τα παντα,παντοτε θα υπαρχουν "κοντομηναδες" να τις αγοραζουν".Αλλα οχι να μας παρουσιαζεις και σαν προτυπο την Σπυροπουλου και οτι μπραβο της που αρπαξε την ευκαιρια,και οτι πρεπει ετσι να κανουν ολες και οτι οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει...κρεμασταρια.Κρεμασταρια τα...κρεμασταρια του Κοντομηνα?ελεος !Και ενταξει μπορει και να μη μας πεφτει λογος τι κανει στην προσωπικη ζωη,αλλα δεν θα κανουμε και προτυπο για τις νεες κοπελες μια τσουλα πολυτελειας.

      Διαγραφή
    5. Όποιος επιφανής άντρας άνω των 75 μας ζητήσει να κάνουμε σχέση μαζί του όχι θα πούμε. Τώρα αν εσύ έχεις άλλους στόχους και θεωρείς επιτυχία και θαυμάζεις την καπατσοσύνη της όποιας άχρηστης βαριέται να δουλέψει και το παίζει αφεντικό πουλώντας το κορμί της σε γέρους καλή σου επιτυχία. Δεν θα είμαστε με τα σωστά μας μου φαίνεται να λέμε την ανωμαλία όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.

      Διαγραφή
    6. Ayta les ston eyato sou gia na dikaiologiseis tis tipseis pou niotheis otan pidiese me ton kathe sixameno kai esi gia na petixeis kati?

      Διαγραφή
    7. Ξέρεις όμως, υπάρχει ένα μικρό προβληματάκι. Την γλάστρα αυτή την φιλοξενούμε συχνά στο σπίτι μας όταν ανοίγουμε αυτό που εύστοχα ονομάστηκε κάποτε "παράθυρο στον κόσμο". Δεν την αποκατέστησε απλά ο παππους, αλλά την φόρτωσε με το ετσι θέλω στην κοινωνία! Και δεν μπορούμε να αλλάξουμε κανάλι, γιατί όσα έχουν γλυτώσει από τη λαίλαπα της τρόικας δεν έχουν και τίποτε καλύτερο να προσφέρουν. Απλά διαλέγεις με ποιο κανάλι θες σήμερα να κάνεις εμετό.

      Διαγραφή
    8. Ο κόσμος ψάχνει αφορμές να εκτονωθεί λες και όλα τα προβλήματα του τα έλυσε και του έμεινε μόνο να εξασφαλίσει ταλαντούχες παρουσιάστριες στον άλφα και μια μεσόκοπη κυρία για τον κοντομηνα.. εντωμεταξύ φίλε μου βλεποντας το λεξιλόγιο που χρησιμοποιούνε κάποιοι από αυτούς σκέφτομαι αυτοί οι ίδιοι τί θα προτιμούσαν? Εναν άνθρωπο χωρίς ταλέντο και με χαλαρή ηθική όπως η εν λόγο κυρία ή έναν άνθρωπο ανάγωγο αθυρόστομο με αισχρό λόγο και χωρίς ίχνος παιδείας.. όσοι εκφράζεστε τόσο χυδαία δεν διαφέρετε σε τίποτα από έναν χυδαίο άνθρωπο όπως αυτήν που κατηγορείτε... δυστυχώς

      Διαγραφή
    9. Ε οχι και δικο του καναλι ο Κοντομηνας ...Γερμανοι το εχουν (RTL Group) απλά τον έχουν μπροστα για να λενε τα δελτια ανενοχλητοι .....

      Διαγραφή
  7. Καλησπέρα σε όλους....
    θα ήθελα κι εγώ να πω την άποψή μου επί του θέματος...
    Ο καθένας μπορεί να τα έχει με όποιον θέλει...λογαριασμός δε πέφτει σε κανέναν....ακόμα και η εν λόγω "κυρία" έχει δικαίωμα, κρίση και την δική της ηθική να επιλέξει τους λόγους που επιλέγει συντρόφους...
    Αυτό όμως δεν πάει να πει ότι θα μου επιβάλλουν εμένα με το ζόρι ότι αυτό το δίποδο είναι παρουσιάστρια ...επιλέγω να μην βλέπω την εκπομπή της γιατί αντικειμενικά είναι ατάλαντη, άχρωμη, δεν μιλάει σωστά ελληνικά, δε είναι καν χαριτωμένη...γιατί λοιπόν να προβάλλεται ; έχουμε γεμίσει από τηλεοπτικά σκατοπρότυπα ...γιατί θα πρέπει να έχουμε κι άλλα ...κι άλλα κι άλλα;
    Δίνουμε χώρο σε σκατά ενώ τα ταλέντα θάβονται .....
    Δεν αναφέρομαι καθόλου στην προσωπική της ζωή....είναι δικαίωμα της.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. O καθένας κάνει τη δουλειά του.. Αυτή του τα τρώει, αυτός το ξέρει.. την πηδάει.. αυτή τον ανέχεται.. μια χαρά.. ζευγάρια της μόδας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. και το ειχα περιεργεια γιατι την κραταει το καναλι.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΑΤΑΛΑΝΤΗ ΕΡΩΜΕΝΗ-ΕΓΓΟΝΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΑΠΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ?ΤΟ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΑΝΙΚΑΝΑ,ΑΤΑΛΑΝΤΑ Κ ΜΕ ΜΟΡΦΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΣIΧΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ Τ.V ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ Κ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΟ ΧΑΖΟΚΟΥΤΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ...ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ.ΑΜΑ ΑΥΤΗ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΟΥ ΔΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΤΟΤΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΛΑΤΩΝ..ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΌΥΣΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΩΡΕΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΤΑΝΕ ΤΑ ΜΙΝΙ Κ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΜΠΑΖΑ.ΤΙΣ ΜΠΟΓΙΑΤΙΖΟΥΝ Κ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΛΑΓΟΥΔΑΚΙΑ.ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ.ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ Κ ΦΟΡΑΝΕ ΡΟΥΧΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ Κ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕΞΙ.ΕΛΕΟΣ.ΛΕΣ Κ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΛΙΓΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ..ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ.ΡΟΥΜΠΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ακριβώς την ίδια περιέργεια με σένα είχα.......τώρα κατάλαβα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Είναι κρίμα να ταπεινώνει και να εξεφτελίζει έτσι τον εαυτό της και την προσωπικοτητά της. Κρίμα το κορίτσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Νά τη χαίρονται οι γονείς της την καριολα! Αλλα εμείς τι φταίμε νά τη βλέπουμε την άχαρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ετσι το μεγαλείο της ελληνικής τηλεόρασης συνεχίζεται! Πόρνες πολυτελείας των παππούδων με λεφτά νά προσφέρουν πολιτισμό στον κόσμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Όμορφο το αγόρι της Σπυρόπουλου....χαχαχαχαχα!!!! Ηλίθια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Οτι και να πω ειναι λιγο...εκτος απο αταλαντη και περιορισμενης νοημοσυνης ειναι και καραπουταναρα ...αισιχτιρ σκατομπαζο που αναγκαζομαι να σε βλεπω χωρις να θελω σε ολα τα καναλια που κανεις παρελαση επειδη σε πηδαει ο πορνογερος...Βλημμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δυστυχως ετσι ειναι σημερα οχι ολες, αλλα σιγουρα η πλειοψηφια των γυναικων. Ολα για το χρημα και για την καλη ζωη και τωρα αυτη θα γινει και Κυρια, σαν την Κυριακου. Οι καλες και ωραιες ειναι κλεισμενες απο τον κυκλο τους, οποτε για μας μενουν οι ασχημες ή οι ωραιες - πουτανες. Τελεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Το κοριτσι φαινοταν από την αρχη!! Κωλοζωο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Α ρε Σπυροπούλου, πρότυπο γυναίκας είσαι!!αχαχαχαχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Το Μ.......... Κωνσταντινα σερνει καναλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μακάρι όλοι εσείς που γράφετε να προτείνατε και στους υπόλοιπους γύρω σας να μην βλέπουν τέτοια βλήματα σαν και αυτήν. Τόσα μορφωμένα παιδιά βγάζει η Ελλάδα.. Έλεος πια με τους άχρηστους αμόρφωτους συμφεροντολόγους... Όλοι γράφουν όμως και μετά ανοίγουν την TV και βλέπουν το βλήμα αυτό να παρουσιάζει και να προσβάλει τους συνεργάτες της (άλλα ζώα και αυτοί που δε φεύγουν....Ναι ρε, καλύτερα μπετατζής παρά να με διατάζει και να με προσβάλει το βλήμα!!! ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μπράβο στην Καραβάτου. Λάμπει. Κυρία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Άξιοι!!!!!!!!!!!!!!! και όλοι οι υπόλοιποι συντελεστές της εκπομπής πλην της νεαρής ξανθιάς παρουσιάστριας με το μυαλό φαλαρόποδα. Κορίτσι μου δεν κατάλαβες ακόμη ότι σε χρησιμοποιούν για να φανεί το μεγαλείο των υπολοίπων συνεργατών της εκπομπής? .Μεγάλη καριέρα θα κάνει η Καράβατου του χρόνου και μακάρι της αξίζει!!!!!!!! Αναρωτιέμαι τι χάπια πέρνουν όλοι τους για να αντέξουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καλά μωρέ πως κάνετε έτσι ούτε 50 χρόνια διαφορά δεν έχουν χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μόλις 48............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Εγω ξερω πως με όλα αυτα τα blog και τα υβριστικά ακομα λόγια την έχετε κάνει αυτό που τάχα δεν θέλετε να βλέπετε. Γιατί ξέρετε πως δουλεύει το συστημα..ασχολούνται μαζι σου? Αρα πουλάς. Και η δυσφημιση ειναι η μεγαλύτερη διαφημιση. Και βλεποντας ποσος κοσμος ασχολείται μαζι της και γραφει σχολια σημαινει οτι τραβηξε την προσοχη. Ο μονος τροπος για να καταστραφουν τετοια ατομα τηλεοπτικα ειναι να γίνουν αδιαφορα και κοινωνικα αορατα. Οπως καταλαβαίνετε με τουτα και με τα άλλα φτιαξατε μια σταρ! Να τη χαιρεστε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Μην αγχώνεστε ρε παιδιά. Η εκπομπή της ατάλαντης πάει για κόψιμο αλλά ακόμα κι αν βγάλει τη σεζόν έτσι όπως μειώνεται συνεχώς η τηλεθέαση της, στο τέλος θα τη βλέπει μόνο αυτή, ο Κοντομηνάς και κανα δυο άλλοι λιγούρηδες που αρέσκονται να τον παίζουν χαζεύοντας τα μπούτια της. Αν κάποιος ψάχνει ποιότητα, ήθος, περιεχόμενο, αληθινό χιούμορ και πραγματικό ταλέντο, υπάρχει επιλογή. Στα καλά καθούμενα λέγεται και θα το βρείτε στο κανάλι Έψιλον κάθε Σάββατο και Κυριακή την ίδια ώρα με την εκπομπή της ατάλαντης γλάστρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. την δασκαλεψε καλα η μενεγακη ιδια σκατα δεν ειναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Facebook Twitter YouTube